Ana Sayfa SİYASET CENAN KIR: “TÜM ADAYLARIMIZA BU KUTLU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

CENAN KIR: “TÜM ADAYLARIMIZA BU KUTLU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

823
0
Paylaş

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Sn. Cenan KIR yaptığı açıklamada “AK Partimizden 31 Mart 2019 da yapılacak olan  Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesinde  Partimizden Aday Adayı olan tüm Belediye Başkan adaylarımıza  hayırlı olsun, bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Başkan KIR yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Ülkemiz 2023 hedefine koşarken,  bu hedefe  Belediye Başkanı olarak  katkı sunacak tüm aday adayı dava arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.

31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel seçimleri için AK Partimizden aday adaylığı başvuruları 5 Kasım’da başlamıştı. “Fatsa  Belediye Başkanlığı için aday adaylarımızın müracaatlarını almaya başladık. Adaylık başvurularımız 5 Kasım 2018 tarihinde başladı. 16 Kasım Cuma günü sona erecek.

Şu ana kadar  yüreği hizmet aşkıyla tutuşan, toplumda sevilen, sayılan, büyük azim ve cesaretleriyle, teveccühleriyle AK Partimizi tercih ederek İlçemize hizmet etme yarışında olan  birbirinden değerli 13 Arkadaşımız  aday adaylığı için müracatta bulundu.

AK Parti’mizin hayata geçirdiği projeleri daha fazla sahiplenecek ve bu kutlu yolda hizmetlerini büyük bir aşkla sürdüreceklerine yürekten inandığım tüm aday adaylarımıza üstün gayret ve cesaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Günümüz AK geleceğimiz aydınlık olsun. Dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here