Ana Sayfa SİYASET Eyüp Fatsa , “Ben Ordumuzun hizmetkârı olmak istiyorum”

Eyüp Fatsa , “Ben Ordumuzun hizmetkârı olmak istiyorum”

743
0
Paylaş

Eski AK Parti Grup Başkanvekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Ak Parti Ordu İl Başkanlığı binasında aday adaylığı dosyasını AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’e teslim eden Eyüp Fatsa,  partililere konuşma yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren ve gerek AK Parti bünyesinde bulunan gerekse diğer partilerden Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuru yapan kişilerle Ordu ve Türkiye için hizmet verilmesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti kurucularından olduğunu ve 2002 yılından bu güne kadar parti ve vatandaşlar ile birlik ve beraberlik içinde Ordu’ya hizmet vermeyi en ön sırada tuttuğunu belirten Eyüp Fatsa, “Şunu samimiyetimle ifade etmek isterim ki, bu seçimlerin Türkiye’mize, ordumuza, demokrasimize, kardeşliğimize büyük kazançlar sağlamasını Cenabı Hak’tan temenni ediyorum. Siyasi görüşlerimiz, etnik farklılıklarımız, inançlarımız, tercihlerimiz ne olursa olsun; birlikte ve beraber olmamız gerekmektedir. Temenni ederim ki bu seçim birlik ve beraberliğimize bir temel olsun. Siyasi partileri ve aday adaylarını tebrik ediyorum. AK Partimiz kurulduğu tarihten itibaren gerek merkezi hükümet hizmetleri ile gerekse yerel yönetimlerde yapılan hizmetlerle milletimizin gönlünden taht kurmuş her seçimde milletimizden bir önceki seçim oranlarına göre daha yüksek destek görmüş, siyasi bir partidir. Bize ve partimizde görev yapan kardeşlerimize, belediye başkan aday adaylarımıza, parti teşkilatlarımız ve yan kuruluşlarımıza düşen görev, yeniden ilk günkü ülke ve millet sevdası ile birlik ve beraberlik ruhuyla, yeniden omuz omuza verip geçmişte başardığımız yine başarmaktır. 2014 seçimlerinde ortaya koyduğumuz 20’de 20 performansımızı yeniden ortaya koymak amacımızdır. Hedefimiz yeniden 20’de 20 olmalıdır” diye konuştu.

 

“Kendi Küçük Hesaplarımızı Ülkemizin Beklentilerinin Önüne Koymayacağız”

Kardeşlik hukukunu göz ardı etmeden Ordu’ya hizmet vereceğini vurgulayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Fatsa, “Biz kendi içimizde rekabete girmeyiz. Biz kendi içimizde ayağından çekecek, kamuoyunda duyulduğu zaman veya parti çevrelerinde duyulduğu zaman ‘birbirlerine ayıp etmişler’ denilecek ne gizli ne aşikâr hiç bir şeyin içinde olmayacağız. Bizim tarafımızdan kardeşlik hukukumuzdan başka bir şey duymamıştır bundan sonra da duyulmayacaktır. Ordu’ya 2002’den bu hizmetleri gönül birliği ile yapılmışsa bundan sonra aynı sevda, aynı aşk ve aynı kararlılıkla yeni hizmetler getirmek için hep bir ve beraber olacağız ve asla AK Partinin kurumsal çatısı altından uzaklaşmayacağız. Kardeşlerimizle 2001’de başladığımız yolculuğa asla halel getirecek bir düşünce, bir tavrın ve bir söylemin içerisinde olmayacağız. Çünkü bizi sahip olduğumuz veya talip olacağımız makam ve mevkiler kardeş yapmadı. Biz Türkiye ve Ordu sevdasıyla bir liderin ve AK Parti etrafında toplandık, aynı istikamete bakan aynı heyecanı duyan kardeşler topluluğuyuz. Kendi küçük hesap ve beklentilerimizi ne hemşerilerimizin ne de ülkemizin büyük beklentilerinin önüne koymak sebebiyle yanlışlığa tevessül etmedik ve etmeyeceğimizi bütün Ordulu kardeşlerimizin bilmesini arzu ederim. Bu sebeple ben Ordu’nun ağabeyi değil Ordu’nun evladı olmak istiyorum. Ben Orduluların kardeşi olmak, ben Ordumuzun hizmetkârı olmak istiyorum. Talebim bu yöndedir” dedi.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here