Ana Sayfa SİYASET Ali İhsan Aydın, “Desteklerinizi Bekliyorum”

Ali İhsan Aydın, “Desteklerinizi Bekliyorum”

778
0
Paylaş

İYİ Parti’de kongre süreci hızla devam ediyor. Ordu İYİ Parti İl Başkanlığında ise adaylar ilçeleri gezerek güven kazanmaya çalışıyorlar. İstanbul’da yaşayan aslen Perşembe’li olan Ali İhsan Aydın’da İyi Parti Ordu İl Başkanlığına adaylığını açıkladı ve Fatsa’lı parti üyelerinden destek istedi.

İyi Parti Fatsa İlçe Teşkilatı ve İYİ Parti Ordu Başkan Adayı Ali İhsan Aydın tarafından Fatsa Kahve Ateşi’nde düzenlenen kahvaltılı sohbet programında istişarelerde bulunuldu. Programa İYİ Parti İlçe Başkanı Eda Doruk Çivici ve yönetim kurulu,  çevre ilçe başkanları, İl Delegeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yaklaşık 1 buçuk ay  sonra gerçekleşecek olan İyi Parti Ordu İl Başkanlığı Kongresi’ne adaylığını açıklayarak destek isteyen Ali İhsan Aydın, “Ordu’da İyi Partiyi bir adım daha yukarı çıkararak, milletvekili çıkarmayı, belediye başkan adayı çıkarmayı, meclis üyelerin sayısını arttırmayı hedefliyorum. İlçedeki kamu görevlilerin yanında yüzde birlik, üçlük, beşlik partililerin temsilcileri gibi değil de, gelecekte Türkiye’yi yönetmeye talip bir muhalefet partisinin Ordudaki İl ve İl Teşkilatına güç vermek adına burada bulunuyor, adaylığımı koyuyor ve sizden destek istiyorum. Ben eğer İl Başkanı olursam 7/24 partimizle alakalı hizmet üzere İl Başkanlığına talibim. İyi Parti Ordu İl Başkanı olursam Ordu İlinin daha iyi bir yere gelmesi için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Eda Doruk Çivici ise, “Ali İhsan Bey’e böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Kendisine Ordu’da yapılacak olan kongrede başarılar diliyor, İyi Parti’nin Ordu’da birlik, beraberlini sürdürmeye devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Toplantı, soru ve cevapların ardından sona erdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here