Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa’nın İlk Kadın Oda Başkanı MELTEM DUR!

Fatsa’nın İlk Kadın Oda Başkanı MELTEM DUR!

246
0
Paylaş

Fatsa Giyim Eşyaları Odası Genel Kurulu, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında yoğun katılımla gerçekleşti. Giyim Eşyaları Odası seçimlerde Cemal Paşalıoğlu ve Meltem Dur, Başkanlık için son ana kadar mücadele ederek, üyelerinden destek beklediler.

Genel Kurula Fatsa Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Erdoğan Akyürek,  Ordu Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Kaya, ilçemiz siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve ilçe STK temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.

Giyim Eşyaları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda Divan başkanlığını Erdoğan Akyürek, Divan Başkan Vekilliğini Ömer Bülür, Divan katip üyeliğini Anıl Bekyürek, Nurşen Güldal, Hüseyin ince yaptılar. Divan kurulunun belirlenmesi ve önergelerin sunulmasının ardından salonda seçim havası son saatlere kadar devam etti.

Divan kuruluna sunulan Giyim Odasının kira ödenmeyecek bir binaya taşınması önergesi sonrasında salonda gergin bir atmosfer oluştu. Genel anlamda hem başkan adayları hem de üyeler tarafından heyecanla beklenen seçim sonucunda kazanan Meltem Dur oldu.

İlçemizde ilk kez bir odaya seçilen kadın başkan olan Meltem Dur, seçim sonrasında sevinç gözyaşlarını tutamadı.

330 üyenin kullandığı oylar sonucunda 184 oy alarak Meltem Dur, Giyim Eşyaları Esnaf Odasının Başkanı oldu. 2 dönem başkanlık yapmış olan Cemal Paşalıoğlu ise 146 oy aldı.

Seçim bayram havası oluşan salonda ilk olarak Başkan Meltem Dur’u tebrik etmek için sıraya girildi.

Genel Kurul sonrasında konuşma yapan Giyim Eşyası Esnaf Odası Başkanı Meltem Dur, 2018 yılında Giyim Odası seçiminde başkanlık için yarışan ve daha sonrasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Merhum İsmail Gür’ü andı.

Başkan Meltem Dur konuşmasında “Adalet yerini buldu diyorum. Rahmetli İsmail Gür’e sesleniyorum. Ruhu şaad olsun. Kelebeği uçurduk. Bana gönül verenlere, bana yarenlik edenlere canı gönülden sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Meltem Dur’un yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor; Mehmet Emiralioğlu, Murat Kay, Erol Acısu, Abdullah Onmuş, Ümit Saydere, Yakup Sucu; Yedek üyeler ise “İbrahim Gür, Özay Ateş, Gülseren Demir, Cem Topkaya, Berna Biçek, Hüsne Özçelik, Erdem Bulat”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here