Ana Sayfa GÜNCEL YENİ YIL KONSERİ KEYİF VERDİ

YENİ YIL KONSERİ KEYİF VERDİ

227
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi Konservatuar Şefi Avni Kaysal yönetiminde, Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezinde icra edilen Türk Halk Müziği yeni yıl solo konseriyle müzikseverler muhteşem bir müzik keyfi yaşadı.

Yoğun katılımın olduğu konseri, Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan, Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda müziksever izledi.

 Kandemir Kaytaz’ın konuk sanatçı olarak sahne aldığı, Türk Halk Müziğinin sevilen ve beğenilen eserlerinin solo olarak seslendirildiği konser gecesinin sonunda, iki yıl önce hayatını kaybeden Fatsa Belediyesi Görsel Sanatlar Atölyesi kurucusu, ressam merhum Celalettin Tandoğdu’nun hatırasına yaşam boyu onur ödülünü aileyi temsilen Gül Aydınlık’a, öğretmenlik mesleği ile birlikte müzikle iç içe bir hayat sürdüren ses sanatçısı merhum Hasan Bayar’ın anısına yaşam boyu onur ödülünü ise kızları, Asude ve Ebru Bayar’a takdim edildi.
  Konser, şef Avni Kaysal ile koro ekibine yapılan tebrik ve takdir merasiminin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here