Ana Sayfa GÜNCEL El Emeği Ürünler Öğrenciler İçin Sergilendi

El Emeği Ürünler Öğrenciler İçin Sergilendi

71
0
Paylaş

Türkiye Yardımseverler Derneği (TYSD) Fatsa Şubesi ‘2023 Yılını Güzel Temennilerle Karşılama’ yemeğinde bir araya geldi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen etkinliğe, dernek üyeleri, bağışçılar ve çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar katıldı.

Betül ve Remzi Orkestrası’nın sahne aldığı etkinlikte, dernek üyelerinin el emeği göz nuru ile hazırlıkları ürünler burslu öğrenciler yararına satıldı.

Türkiye Yardımseverler Derneği (TYSD) Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç, “Türkiye Yardımseverler Derneği 19 Şubat 1928 yılında ülkemiz genelinde kurulan ve 130 şubesiyle büyük bir mesuliyet duygusuyla birlik için beraberlik içerisinde insan onurunu kırmadan ihtiyaç sahiplerine hizmet veren bir Cumhuriyet kuruluşudur. Adını Atatürk’ten alan Türkiye Yardımseverler Derneği tüm yurtta yapmış olduğu gönüllü çalışmalarıyla ülkemizin sosyal toplumsal ve kültürel kalkınmasında aktif rol oynamıştır. Fatsa Şubesi olarak 1986 yılında kurulduk. Ben kurucu üyesiyim bundan da onur duyuyorum. Çok eski yıllardan olan arkadaşlarım var burada. Yıllar önce bende bu dernekte başkan yardımcısı olarak görev yaptım daha sonra dönem dönem yönetim kurulu üyeliği yaptım ama bir süre çocukların eğitimi nedeniyle Fatsa dışında kaldım. 2000 yılında Fatsa’ya döndüğümde bana bizler artık bu zor, meşakkatli görevi yeterince yaptık. Sıra sende diyerek beni layık gördüler. Benden önceki yönetimdeki burada olmayan vefat eden başkan ve üyelerimizi rahmetle anıyor, buradakilere de bizi yalnız bırakmadıkları ve yanımızda oldukları için onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, görevlerini hakkıyla başarıyla büyük hizmetler vererek yapanlar, yaptıkları yardımlarla bu bayrağı devam ettirirler. Ben bu günümüzün düzenlenmesinde destek veren, emek harcayan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. ” dedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here