Ana Sayfa GÜNCEL KILIÇLI MAHALLESİNDE BETON YOL, KAVRAZ’DA TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI

KILIÇLI MAHALLESİNDE BETON YOL, KAVRAZ’DA TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI

69
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü konforlu beton yol çalışmalarını Kılıçlı mahallesinde sürdürüyor.

KILIÇLI MAHALLESİNDE BETON YOL, KAVRAZ’DA TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü konforlu beton yol çalışmalarını Kılıçlı mahallesinde sürdürüyor. Kılıçlı mahallesi Kıran mevki ve Harma mevkiinde toplamda 1.2 kilometrelik beton yol çalışması gerçekleştiren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri bu çalışmayı 3 gün içinde tamamlamayı planlıyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Kılıçlı mahallesindeki beton yol çalışmasını tamamladıktan sonra Sudere mahallesinde beton yol çalışmalarına devam edecek.

  Kırsal Hizmetler Müdürlüğü diğer yandan Kavraz mahallesi Komitoğlu mevkinde geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışlarda meydana gelen heyelan sonrası tekrarını ve arazinin daha fazla zarar görmesini önlemek amacıyla 30 metre uzunluğunda taş duvar yapımına başladı. Taş duvar çalışmasının 2 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

 “GÜZEL HAVALARI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Gökhan Yazgu, yoğun bir yaz sezonunun ardından artık yavaş yavaş kış sezonuna yaklaştıklarını belirterek, “Sonbaharın son zamanlarını yaşadığımız bu günlerde güzel havaları gördüğümüz her gün çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi aciliyeti olan yollarımıza öncelik veriyoruz. Görev süremiz boyunca vatandaşlarımızın yol konusunda mağduriyetlerini gidermek için canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here