Ana Sayfa GÜNCEL DOKA Genel Sekreteri FATSO’yu Ziyaret Etti

DOKA Genel Sekreteri FATSO’yu Ziyaret Etti

24
0
Paylaş

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı – DOKA Genel Sekreteri olarak geçtiğimiz ayda ataması yapılan Kemal Akpınar ve Ajansın Ordu İl Koordinatörü Harun Göçer Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş tarafından ağırlanan heyet ile Odanın Ajans ile birilikte yürüttüğü faaliyetler üzerine değerlendirmede bulunulduktan sonra, Ajans işbirliği ile devam eden TEKSTİLPARK projelerini yerinde izlemek üzere Çatalpınar ve Aybastı ilçelerine ziyarette bulunuldu.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş “Odamızda bugün Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı – DOKA’ya Genel Sekreter olarak atanan Sayın Kemal Akpınar ve Ajansın Ordu İl Koordinatörü Sayın Harun Göçer’i ağırladım. Kendileri ile Ajansımız aracılığı ve İlçe Belediyelerimizin işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz TEKSTİLPARK projelerimizdeki gidişatı yerinde incelemek üzere tesislerimize ziyarette bulunduk.  Önce Çatalpınar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Türe ile buradaki tesisimizi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk, ardından Aybastı Belediye Başkanımız Sayın Beytullah Geçtan ve DOKA Giresun İl Koordinatörü Sayın Murat Aladağ’ın da katılımıyla buradaki tesisimizi inceledik. Bölgemizin ekonomik kalkınmasında önemli rol üstlenecek bu projelerdeki desteklerinden dolayı Ajans temsilcilerimize ve kıymetli İlçe Belediye Başkanlarımıza tekrar teşekkürlerimizi sunuyor, Ajans Genel Sekreterimiz Sayın Kemal Akpınar’a da bir kez daha hayırlı uğurlu olması temennisiyle yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here