Ana Sayfa GÜNCEL ÜZEYİR KOYUN’UN KİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDI

ÜZEYİR KOYUN’UN KİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDI

24
0
Paylaş

Ressam-Uzman Öğretmen Üzeyir Koyun’un Kişisel Resim Sergisi, Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde açılışı gerçekleştirildi. Kişisel Resim Sergisi 15 Ocak tarihine kadar devam edecektir.

 Açılışa İlçe Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“İLK KİŞİSEL SERGİM”

Açılış konuşması yapan Ressam-Uzman Öğretmen Üzeyir Koyun, “Bugün açmış olduğumuz sergi benim ilk kişisel sergim. Daha önce karma sergilere katılmış olsam da ilk olma heyecanı var. Yaptığımız çalışmalarda farklı tekniklerde 43 eser yer almakta. Bunlardan 2 tanesi karakalem, 25 tanesi yağlı boya, 4 tanesi akrilik boya ve 13 tanesi tezhip sanatı üzerine yapılmış tekniklerden oluşmakta. Sergimiz 15 Ocak’a kadar açık kalacak. Sanatseverleri bekliyoruz.” dedi.

“RESİM SERGİSİ 15 OCAK’A KADAR SÜRECEK”

İlçemizde Kültür ve Sanat Merkezimizde Üzeyir Koyun hocamızın kişisel sergisinin açılışı için bir araya geldik diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Hocamız meslek hayatının 25 yılında ortaya çıkarmış olduğu 43 tane eserini bugün ilk kişisel sergisi olarak tüm vatandaşlarımızın, sanatseverlerimizin huzuruna sunmak üzere Kültür ve Sanat Merkezimizde 15 Ocak’a kadar sürecek olan sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Özellikle resim sever gençlerimiz, okullarımız ve hocalarımız açısından çok büyük emeklerle ortaya çıkan eserlerin anlam bulacağı bu sergiye tüm sanatseverlerimizi davet ediyorum. Ben bu eserlerden dolayı başta kıymetli hocamıza çok teşekkür etmek istiyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında hocamızın ahşap atölyesinde kendi deyimiyle kendi el emekleriyle 3 gün içerisinde hazırlamış olduğu Bandırma Vapuru da bu sergi vesilesiyle alanda sergileniyor. Ben hem hocamıza vermiş olduğu emeklerden dolayı çok teşekkür ederken, sergisinin hayırlara vesile olmasını diliyor, herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here