Ana Sayfa Slayt FATSA’NIN MAHALLELERİNE SICAK ASFALT

FATSA’NIN MAHALLELERİNE SICAK ASFALT

81
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesinin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin kaderi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda Fatsa ilçesinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan güzergâh sıcak asfalt ile buluştu.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

ŞEREFİYE, HAMLIK VE MEŞEBÜKÜ MAHALLELERİNE HİZMET VERECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa ilçesine bağlı Şerefiye, Hamlık ve Meşebükü Mahallelerini birbirine bağlayan 4 km’lik güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattı. Yoldaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Aybastı karayoluna bağlanmak isteyen vatandaşlara bu yol ile direkt ulaşım imkânı sağlanacak. Sıcak asfalt çalışmaları tamamlandığında ayrıca vatandaşlara standardı yüksek konforlu bir ulaşım imkânı sunulacak.

MUHTAR İNAL: “KANGREN OLMUŞ BİR SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin mahallede başlattığı sıcak asfalt çalışması ile yıllardır kangren olmuş bir sorunun çözüme kavuştuğunu belirten Şerefiye Mahalle Muhtarı Osman Nuri İnal, çalışmalardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Muhtar İnal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardır kangren olmuş bir sorun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çözüme kavuşturuluyor. Yolun bu aşamaya gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Toplam 15 bin nüfusa hitap eden bu çalışma ile mahallemizin çehresi değişecek. Mutluyuz. Mahallem adına herkese teşekkür ediyorum.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here