Ana Sayfa GÜNCEL FATSO’DAN TOBB’A ZİYARET

FATSO’DAN TOBB’A ZİYARET

78
0
Paylaş

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş, beraberinde Oda Meclisinden bir heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem FATSO Başkanı Tayfun Karataş’a çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “1 Ekim itibariyle Fatsa Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimini gerçekleştirerek, 4’üncü dönemde de üyelerimizin teveccühünü alarak, mevcut yönetim ve meclisimizle göreve talip olduk.

Seçildik. Bize bu bağlamda destek olan üyelerimize çok teşekkür ederken yapılan seçimlerin ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Rifat Başkanımız gerek bizim gerek iş dünyamız için değerli bir büyüğümüzdür. İş dünyasının başında olması bizler için bir güven tesis etmektedir. Onun varlığını her zaman yanımızda hissettiğimiz için ekibimizle birlikte giderek, yeni katılan arkadaşlarımızı da kendisiyle tanıştırdık. Bundan sonra iş dünyasına yapacağımız hizmetleri birlikte devam etme arzumuzu, heyecanımızı belirtmek amacıyla geldik. Malum bizim seçimimiz bitse de diğer seçimler devam ediyor. Onların da illere ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Önümüzde Odalar ve Borsalar Birliği’nin bir Genel Kurulu var. Yıllardan beri gecesiyle gündüzüyle uğraş veren, iş dünyasının daha iyi yerlere gelebilmesi için gerek ulusal gerek uluslararası bazda gayret ve çaba içerisinde olan çok kıymetli Başkanımızın her daim yanında olduğumuzu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adaylığında da Fatsa TSO olarak sonsuz destek vererek yanında olduğumuzu beyan etmek isterim” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here