Ana Sayfa SİYASET SANAYİLERİMİZ ŞEHRİMİZİN VİZYONUNA DEĞER KATIYOR

SANAYİLERİMİZ ŞEHRİMİZİN VİZYONUNA DEĞER KATIYOR

14
0
Paylaş

Fatsa Beediye Başkanı İbrahim Etem Kibar esnaf gezilerine devam ediyor. Başkan Kibar kendi dönemlerinde Büyük Sanayi Sitesi’nde alt yapı ve istinat duvarının yanı sıra üçüncü ana yoluna kavuşturduklarını söyledi.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a Büyük Sanayi Sistesi ziyaretinde ilçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, Kooperatif Başkanı İbrahim Türkeli, önceki dönem ilçe Başkanı İsa Yüksel ve Meclis Üyesi Bünyamin Davu’da eşlik etti.

Ziyareti sırasında tüm esnafları tek tek gezen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Büyük Sanayi Sitesi’nin şehrin ekonomisine büyük katkı sağladığını ve esnafların işini kolaylaştırma adına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

“YILLARIN SORUNU GİDERİLDİ”

Ziyareti sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Büyük Sanayi Sitesi’nde 700 tane esnaf ticari faaliyetini sürdürüyor. Görev süremizde Büyük Sanayi Sitemizin ara bağlantılarıyla birlikte trafiğini rahatlatma adına yol çalışmalarımız oldu. Sanayi esnaflarımızın dile getirmiş olduğu ana yolda uzun süre altyapı çalışması yapmıştık. Büyük Sanayi Sitemizde en son olarak sıcak asfalt çalışması yapmıştık. Gerek Büyük Sanayi Sitemiz gerek Özel Sanayi Sitemiz, gerekse de Organize Sanayimiz şehrimizin vizyonuna değer katıyor. Sanayi sitelerimizin çalışma şartlarını güçlendirmede elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bölgemizin sanayi üssü olma yolunda şehrimiz gelişerek büyüyor. Bundan sonra da fırsat buldukça sanayi esnaflarımızın yanında olacağız. Ben tüm esnaflarımıza işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar dilerim.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here