Ana Sayfa SİYASET Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naim Şahin Oldu

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naim Şahin Oldu

676
0
Paylaş

31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ordu Saadet Partisi İl Binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Erken Temiz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayının İdris Naim Şahin resmen açıkladı.

Uzun süredir Ordu kamuoyunda farklı siyasi partilerden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan fakat en son İYİ Parti Genel Merkezinden yapılan açıklama ile İYİ Parti’den de aday olmayacağı anlaşılan İdris Naim Şahin, Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz düzenlenen basın toplantısında, “Saadet Partisi Genel Kurulunun almış olduğu karar gereği, Saadet Partimiz tüm Türkiye’de seçim çevrelerinde kendi adayları ile seçime katılmaktadır. Hiçbir siyasi parti ile herhangi bir resmi seçim ittifakımız söz konusu değildir. Bu seçimlerde milletimiz ile ittifak yapıyoruz. Adaylarımızı seçmenimizin ve halkımızın taleplerini dikkate alarak tespit etmeye çalıştık. Kimliği ve kişiliği temiz adaylarla seçmenimizin önüne çıkıyoruz.” diye konuştu.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları seçiminde kişilik ve kimliğe önem verdiklerini belirten Erkan Temiz, “Bugün itibari ile Ordu’muzun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın, şehrimizin sevilen yiğit evladı İdris Naim Şahin olduğunu büyük bir memnuniyet ile paylaşıyorum. Sayın Şahin ile yapılan görüşmelerle ilçe belediye başkan adaylarımız ve belediye meclis üyesi adaylarımız tespit edilmiş ve ilçelerin mevcut siyasi şartları, seçmen yapısı, seçmen yönelimleri de bu tespitlerde dikkate alınmıştır. Tespit edilen adaylar ile seçimden en iyi sonucu alan partinin Saadet Partisi olduğu 31 Martta görülecektir. Bu seçimlerin sonucunda Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediye başkanlıkları ve belediye meclislerinde güçlü şekilde Saadet Partimiz yer alacaktır.” dedi.

Ordulu vatandaşların İdris Naim Şahin’in Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinde çok ısrarcı olduklarının altını çizen İl Başkanı Erkan Temiz, “Gurbette ki hemşerilerimizin çok daha yakından tanıdığı ve izlediği yönetici ve siyasetçi olan Naim Şahin, 2011 yılından itibaren Ordulu Hemşerilerimiz tarafından da yakından tanınmışlar ve çalıştığı her yerde olan arkadaşları gibi güven duymuşlardır. Doğu’dan Batı’ya görev yaptığı heryerde iz bırakan Sayın Başkanımız, Ordu’da da hoş bir safa bırakmışlardır. Bu güven ve sevginin ifadesi olarak vefalı hemşerilerimizin âdete söz ve gönül birliği yaparak kuruluşunda öncülük ettiği Ordu Büyükşehir Belediyemize Başkan olmasını istemişlerdir. Bu istek son 6 ayda artarak devam etmiş ve karşı konulmaz ısrara dönüşmüştür. Diğer siyasi partilerin yanında partimizde bu ısrarlı isteğe aracılık etmiş ve kendileri ile Genel Merkezimizin yapmış olduğu görüşmelerin sonunda Sayın Şahin ile Başkan Adaylığı konusunda mutabakat sağlanmıştır.”

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, İdris Naim Şahin’in kısa zamanda Ordu’ya gelerek seçim çalışmalarına başlayacağını söyledi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here