Ana Sayfa SİYASET “MHP Mücadelesi Kanımızın Son Damlasına Kadardır”

“MHP Mücadelesi Kanımızın Son Damlasına Kadardır”

986
0
Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı tarafından, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Fatsa Kültür sarayında gerçekleşen toplantıya MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mhp Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, “Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Teşkilatı olarak 2017’nin Aralık ayında devralmış olduğumuz MHP Fatsa İlçe Başkanlığı Teşkilatının o günden bu güne kadar yapmış olduğumuz faaliyetlerde, özveri, çalışma ve birlikte mücadele eden ve tüm Fatsa’da beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan; mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatımda yol arkadaşlığı yaptığım kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ordu için hizmetlerin devam edeceğinin altını çizen MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, “Bizimle ekmeğini aşını bölüşerek, 50 yıldan beri MHP’ye hizmet eden her birimiz bu partinin değerleriyiz. Yerel seçimlerde Fatsa’dan başlayarak Ordu’da ve 19 ilçede hizmetlerimize devam edeceğiz ve 3 hilalli bayrağımızı dalgalandıracağız. Toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” diye söyledi.

“Büyük Fedakârlık Yapıyoruz”

Parti olarak gayelerinin ülke menfaati ve Türkiye sevdası olduğunu dile getiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt: “Türkiye 24 Haziran’da yapılan bize göre çok önemli olan bir seçimden alnının akıyla çıktı. Biz önce ülkem, sonra milletim, sonra partim diyen ülkü sevdalıları, Türkiye sevdalılarıyız. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “MHP olarak taşın altına elimizi koyup büyük bir fedakârlıkla yapıyoruz Cumhurbaşkanlığına aday çıkarmıyoruz. MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’dır” demesiyle o günden itibaren Türk milletçileri ve ülkücüler olarak ilk önce Sayın Cumhurbaşkanın seçilmesi için büyük mücadele verdik. Seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Biz Cumhurbaşkanını desteklerken tek gayemiz birlik, beraberlik, ülke menfaati ve Türkiye sevdasıydı. 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’ye Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya Cemal Enginyurt dedik. Bizi seçerseniz, Ordu’yu korur kollar, mecliste Ordu’nun sesi oluruz dedik.  16 yıldır oyunu AKP dışında hiçbir partiye vermemiş olup, 24 Haziran’da oyunu MHP’ye veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bizim MHP olarak mücadelemiz son nefer, son nefes, son kandamlasına kadardır” dedi.

“Mücadelemiz Devam Edecek”

Fındık sorununa karşı sonuna kadar mücadele verdiğini fakat sonuç alamadığını söyleyen Cemal Enginyurt “Fındık ana geçim kaynağımız, temel kaynağımız, milli ürünümüz, en fazla ihracatını yaptığımız ürünümüz. Dedik ki “fındığa sahip çıkalım”, AKP’li vekillere yalvardım “beni ve CHP’li vekilleri alın nereye gitmemiz gerekiyorsa gidelim. Bu fındığı bu sene TMO 15 TL olarak almalı aksi takdirde esnaf ve millet perişan olur” dedim.  Maalesef AKP’li milletvekilleri bizleri arayıp sormadılar. TMO Genel Müdürünü ve Tarım ve Orman Bakanlığını aradım ama bir sonuç alamadık. Başta fındık olmak üzere vatandaşımızın tüm sorunlarına ses olup, mücadele edeceğiz” diye belirtti.

Fatsa’dan doğacak güneşin tüm Türkiye’yi aydınlatacağını belirten MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yerel seçimlerde Fatsa’nın Belediye Başkan Adayının Murat Kaçak olduğunu belirtti.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here