Ana Sayfa SİYASET KARAOĞLANOĞLU, “BÜYÜK FATSA’YA KAVUŞMAK İÇİN GELİYORUZ”

KARAOĞLANOĞLU, “BÜYÜK FATSA’YA KAVUŞMAK İÇİN GELİYORUZ”

19
0
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Karaoğlanoğlu, geçtiğimiz akşam Fatsa basını ile bir araya geldi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde ana muhalefet partisi CHP’den Fatsa için aday olduğunu açıklayan ve adaylığının açıklanmasının ardından da ilçede seçim çalışmalarına başlayan Ahmet Karaoğlanoğlu, basın mensupları ile düzenlenen programda buluşarak soruları cevapladı.

Fatsa Yalçın Otel’de gerçekleşen programa CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Karaoğlanoğlu ve eşi Fulya Karaoğlanoğlu, İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düzenlenen programda kendini tanıtan ve projelerinden bahseden Karaoğlanoğlu, Fatsa için sonuna kadar sahada olacağını ve sorunları bilerek bu yola çıktığını belirtti. Belediyecilik anlamında örnek aldığı iki isimden bahseden CHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Karaoğlanoğlu, “Ben Adil Karaoğlanoğlu’nun oğluyum çıktığım bu yolda ilk örnek aldığım isim babamdır. Sonrasında ise rol modelim Fatsa’nın unutulmaz Belediye Başkanlarından Mustafa Çamaş’tır” dedi.

Kendi hayatından kısa bilgiler aktaran CHP Belediye Başkan Adayı Karaoğlanoğlu, yapacak olduğu projelerden bahsetti.

Karaoğlanoğlu, “Amacımız artık büyük Fatsa’yı yaratmak. Fatsa artık o bildiğimiz 30-40 binlik nüfuslu Fatsa değil. Fatsa artık günlük 250-300 Bin dolaşım nüfusuna sahip olan ve 7 ilçeyi kapsayan büyük Fatsa. İnanın burası bizim çocukluğumuzda yaşadığımız Fatsa değil. Fatsa son 20 yılda maalesef yönetilemiyor. Hep aynı beton zihniyeti Fatsa’yı ele geçirdi. Biz bunu görüyoruz. Biz Karadeniz’in incisi, Karadeniz’in en güzel ilçesi olan Fatsa’yı tekrar o eski mavi ve yeşil; halkının mutlu olduğu, tüm halkın gururla Fatsa belediyesinden hizmet aldığı o eski Fatsa’yı yaratmak için geliyoruz. Ve onu yapabilecek kapasite ve eğitime sahibiz. Bunu yaparken en büyük desteğimiz halkımız olacak. 7/24 tüm ekibim ve ben sahada olacağız. Projelerimizi gerçekleştirmek ve Fatsa’nın tüm problemlerini çözümlemek için gerek tüm ekibimizle ve tüm kadromuzla her şeyi yapacağız. Tekrar o Fatsa’yı o eski güzel ve büyük Fatsa’ya kavuşturacağız” dedi.

Projelerinden bahseden CHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Karaoğlanoğlu tasarrufa vurgu yaparak Başkan seçildiği takdirde makam aracı yerine kendi aracını kullanmaya devam edeceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, “Bizim Belediyeciliğimizde Fatsa’nın kimliğine değer vereceğiz. Gördüğümüz kadarıyla, geçtiğimiz yirmi yılda Fatsa’nın en fazla erozyona uğradığı konu bu kentin kimliği. Yeşil Fatsa’nın beton Fatsa’ya döndüğünü görüyoruz. Fatsa’nın kent kimliği yozlaşmaya doğru gidiyor. Fatsa’da hiçbir şey iyi gitmiyor. Bir şeylerin değişmesini düşünüyorsak, biz bu değişimi yansıtacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın. Biz daha iyi yöneteceğiz, biz daha güzel belediyecilik yapacağız. Bize fırsat verildiği takdirde, bu farkı çok kısa zamanda ortaya koyacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.” Diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here