Ana Sayfa SİYASET “FATSA’NIN BİR ADIM DAHA İLERİ GİTMESİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

“FATSA’NIN BİR ADIM DAHA İLERİ GİTMESİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

82
0
Paylaş

İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Yoğun bir katılım olduğu kongrede Mevcut Başkan Eda Doruk Çivici, tek liste olarak kongreye girdi ve yeniden İYİ Parti Bayrağını omuzladı.

Belediye Kültür Sarayında gerçekleşen kongrede salon tamamen dolarken, Başkan Eda Doruk Çivici’yi İl Başkanı Ekrem Şentürk, Eski Milletvekili Rıdvan Yalçın, CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, siyasi parti Başkan ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer yalnız bırakmadı.

Yapılan konuşmalarda Fatsa’nın başta siyanür olmak üzere sorunlarına dikkat çekildi. Fatsa hakkında hemen hemen her konunun dile getirildiği kongrede Başkan Eda Doruk Çivici’nin gururlu heyecanı ise dikkatlerden kaçmadı.

Kongrede konuşma yapan İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanı Eda Doruk Çivici, “Sizlerin bana olan güveni, benim arkamda ve yanımda oluşunuz benin için başta bu kongrede olmak üzere tüm siyasi hayatımda çok önemli. Siyaset benim için meslek olarak değil ideal olarak yapılan bir şey. Ben burada kendi çocuklarım, Fatsa ve ülkemizin çocukları, Fatsa’nın kadınları ve gençleri, işsiz kalanları, şiddet gören doktoru, atanamayanlarının yanı sıra halihazırda sınava tutulan öğretmeni, ürünü ekip biçemeyen çiftçisi ve köyünden tahliye edilen köylüsü ve bunun gibi ülkenin bin bir sorunu ile mücadele eden Fatsalılar için buradayım, buradayız. Umudunuzu asla kaybetmeyin istiyorum. Çünkü İYİ Parti adaletli, liyakatli, demokratik usullerle oluşturduğu kadrolarıyla, her gün yeni bir proje üreten ekipleriyle iktidar oluşuma en yakın ve ülkeyi en iyi yönetebilecek partidir. Ben bana gösterdiğiniz, kongremize gösterdiğiniz teveccüh ve benimle yola devam etmek isteğiniz sebebiyle ve bana bu kadar değer vermeniz sebebiyle tek tek herkese teşekkür ediyorum. 2019 yılında Fatsa İYİ Parti’ye muhalefet etme görevi verdi. Biz o yıldan bu yana muhalefet ettiğimizi ve daha da arttırabileceğimize inanıyoruz. Fatsa’nın yok olan ormanları, kirlenen suları, boş olan köyleri, yapılamayan yolları, düzgün çalışmayan altyapısı ve Fatsa’nın temel sorunlarını biliyoruz. Ve bunların çözümünün biz İYİ Parti Teşkilatlarının olacağını inanıyoruz. Ömrümüz yettiğince, dilimiz döndüğünce Fatsa’nın bir adım daha ileri gitmesi için mücadele edeceğiz. Ne diyordu Atamız ‘Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here