Ana Sayfa SİYASET “CHP’DEN ORDU’YA ADAY OLURUM”

“CHP’DEN ORDU’YA ADAY OLURUM”

27
0
Paylaş

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt katıldığı televizyon programında teklif gelmesi durumunda CHP’den Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne aday olabileceğini söyledi.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak baktığını ifade eden Enginyurt, yeni yönetimden herhangi bir teklifin kendilerine yapılmadığını kaydetti. Enginyurt; “Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ordu’da büyükşehir adayı olmaktan hiç rahatsızlık duymazdım. Kemal Bey olumlu karşıladı, ancak yeni gelen yönetimden böyle bir teklif almadık. İletişim de kurulmadı. Hiçbir şey olmadığı için biz de gördük ki oradaki arkadaşların da ifadesi ‘Cemal Bey’i bizim taban istemez’ dediler. ‘Bizim taban, Ordu’da Cemal Bey’e oy vermez’ dediler. Bu düşünce içinde oldukları için bizim de talebimiz olmadı.” dedi.

“KAZANACAK ADAY OLURDUM”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ordu’da büyükşehir adayı olmaktan hiç de rahatsızlık duymayacaklarını ifade eden Milletvekili Enginyurt; “Olurdum da. Belki de şu an ismi geçmeyen, olmayan adaylara karşı çok fazlasıyla oy alabilecek bir aday olurdum. Hatta belki de kazanacak aday olurdum. Böyle bir durum ortaya çıkmadığı için bizim şu an böyle bir beklentimiz de yok. Olması da mümkün değil.” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here