Ana Sayfa GÜNCEL “FATSA’NIN HER KÖŞESİNİ İLMEK İLMEK DOKUYORUZ”

“FATSA’NIN HER KÖŞESİNİ İLMEK İLMEK DOKUYORUZ”

28
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi tarafından ulaşım seferberliği hafta sonunda da devam etti. Başkan Kibar öncülünde ilçe genelinde birçok noktada çalışmalar aralıksız sürüyor. Başkan Kibar, Fatsa’nın her mahallesini, her sokağını, her köşesini gece gündüz demeden ilmek ilmek dokuduklarını söyledi.

Gönül ışığının her işe yansıdığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yürütülen çalışmalarla ilgili; “Duayeri Mahallemizdeyiz. Son 4.5 yılda Duayeri Mahallemize; 10.1 km 1. kat ve 2. kat sathi kaplama asfalt çalışması, 1.1 km beton yol çalışması, betonarme menfez çalışmasını tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız çalışmalara ek olarak Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde; Yassıtaş-Karataş- Duayeri grup yolumuzdaki 6 Km’lik sıcak asfalt çalışması, Hoylu-Tahtabaş-Bozdağ–Yukarı Ardıç-Duayeri–Yenikent Mahallelerimizi birbirine bağlayan 9 km’lik grup yolumuzda 2. kat emülsiyon sathi kaplama asfalt çalışmasını tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.

“GÖNÜL IŞIĞI HER İŞE YANSIR”

Fatsa’nın her mahallesini, her sokağını, her köşesini gece gündüz demeden ilmek ilmek dokuduklarını kaydeden Başkan Kibar; “Büyük gayretle çalışan tüm arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Mahallelerimizde ve grup yollarında standardı yükseltip konforlu ve uzun ömürlü bir yol ağı için bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here