Ana Sayfa GÜNCEL Sosyal Hizmet Merkezleri Hafta Sonları da Hizmet Verecek

Sosyal Hizmet Merkezleri Hafta Sonları da Hizmet Verecek

731
0
Paylaş

Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezleri hafta sonları da hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatları ile sosyal devlet anlayışına uygun olarak, devletin şefkat elini ve samimiyetini vatandaşlarımıza daha fazla hissettirebilmek adına İl Müdürlüğümüze bağlı ve bağlı kuruluşlardan vatandaşlarımızın hafta sonları da hizmet alabilmesine yönelik tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda; Altınordu, Fatsa ve Ünye Sosyal Hizmet Merkezlerimiz hafta sonu Cumartesi günleri de tam gün açık tutularak hafta içi çalıştığı için veya başka nedenlerle kuruluşlara gelemeyen vatandaşların da hizmete ulaşmaları kolaylaştırılacaktır” dedi.

Vatandaşların şikayet, talep ve ihbarlarının anında değerlendirileceğini belirten Ender Yanık, “Vatandaşlarımız acil durumlar için ‘Alo 183’ hattından şikayet, talep ve ihbarlarını ücretsiz olarak İl Müdürlüğümüze ulaştırabileceklerdir. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün telefon numarası olan (0452) 233 9377 numaralı hat 7/24 ulaşılabilir olacak, gelecek olan talepler mesai saatlerinde ilgili birime, mesai saati dışında ise kayıt altına alınarak icapçı personele iletilecektir. Gelen talepler bekletilmeksizin ivedilikle sonuçlandırılacaktır” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here