Ana Sayfa GÜNCEL “ÜZERİMİZE DÜŞENİ SONUNA KADAR YERİNE GETİRECEĞİZ”

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ SONUNA KADAR YERİNE GETİRECEĞİZ”

669
0
Paylaş

BAŞKAN TEKİNTAŞ, FATSA ÖZEL SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa Özel Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Tekintaş karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, “Allah birliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin. Elimizdeki imkânları sonuna kadar seferber edip buradaki problemleri birlikte çözmemiz lazım” dedi.

“SANAYİLER İSTİHDAMI EN İYİ SAĞLAYAN YERLERDİR”

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Özel Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Uzun ve beraberindekilerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette sanayi esnafıyla sohbet eden Başkan Engin Tekintaş, birlik ve beraberlik içerisinde aşılamayacak sorunun olmadığına vurgu yaptı. Hayatı sürdürebilmenin yolunun çalışmaktan geçtiğinin altını çizen Başkan Tekintaş, “Sanayiler bu istihdamı en iyi sağlayan yerlerden biridir. Sayın Başkanımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza verdikleri hizmet ve yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bizde Büyükşehir olarak üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar yerine getireceğiz. Onda bir şüpheniz olmasın. En önemlisi önce tespiti iyi yapmaktır. Sonrasında ise çözüm üretecek adımları doğru atmak, ondan sonrada kademeli olarak elimizdeki imkânları sonuna kadar seferber edip buradaki problemleri birlikte çözmektir.” diye konuştu.

“EKSİK VARSA BİZ BİRLİKTE TAMAMLARIZ”

Türkiye’nin son yıllarda özellikle ihracat noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu gelecek vizyonunu en iyi şekilde uyguladığını söyleyen Başkan Engin Tekintaş, “Hepiniz takdir edersizinki her ay artan bir ihracat ve üretim var. Bu çerçevede istihdama katkı sunmak üzere bizde üzerimize düşeni sonuna kadar yerine getireceğiz. Eksik varsa biz birlikte tamamlarız. Allah bol rızık versin” ifadelerini kullandı.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

31 Mart 2019 tarihinin Türkiye için son derece önemli olduğunun altını çizen Başkan Tekintaş, “Hep söylüyorum bunu tekrar etmenin mahsuru yok. Çünkü ben inandığını söyleyen kardeşiniz olarak 31 Mart 2019 tarihi Türkiye için son derece önemli. Türkiye bu istikrarı inşa etmeyi başarmış, çalışma programı ile değişimi yakalamış bir ülkedir. Bunun daha üst seviyeye taşınabilmesi hepimizin elindedir. İlimizde son beş yılda Ak Parti’li 20 belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ortada. Ak Parti’li Büyükşehir Belediye Başkanı bir kardeşiniz, abiniz olarak çalışmalarımızı daha üst seviyeye taşıyabilmek için sizlerden büyük bir desteği tekrar talep ediyorum” şeklinde konuştu.

FATSA BELEDİYE BAŞKANI AKTEPE, “SORUNLARIMIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ziyareti için Başkan Engin Tekintaş’a teşekkür ederken, “Değerli Başkanımıza bizi ve esnafımızı ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmadılar. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. İnşallah bu sorunlarımızı Başkanımızla birlikte çözeceğiz” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here