Ana Sayfa GÜNCEL RECEP ŞAHİNKAYA, MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

RECEP ŞAHİNKAYA, MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

35
0
Paylaş

İlçemiz emekli polis memurlarından Recep Şahinkaya, Fatsa’nın en büyük mahallelerinden olan ve günden güne hem kentleşme anlamında hem de nüfus olarak büyüyen Dolunay Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar boyunca Dolunay Mahallesinde ikamet eden Recep Şahinkaya, daha da yaşanılabilir bir mahalle olabilmesi adına yaşadığı mahalleye muhtar adayı olarak hem sorunların çözümü hem de gelişim anlamında projeler belirlediğini açıkladı.

Dolunay Mahallesi Muhtarı Recep Şahinkaya, muhtar adaylığı açıklamasında, “İlçemiz ve Dolunay Mahallemizde yaşamaktan mutluluk duyan biri olarak Mahallemiz için Muhtar Adayı oldum. Dolunay Mahallesinde ki arkadaşlarımın, kardeşlerimin ve sevdiklerimin mahallemizde muhtar adayı olarak çıkmam yönündeki samimi görüşleri, üstlenilen sorumluluk ve mahallemizde daha iyi bir hizmet anlayışı isteyenlerin beni bu görece layık görmeleri üzerine adaylığımı sunmuş bulunmaktayım. Deneyimli ve tecrübeli ekibimle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Dolunay Mahallesi Muhtarlığına talip olduğumu paylaşmaktan onur duyuyorum.

Yıllardır ikamet ettiğim ve daha da yaşanılabilir bir mahalle olma hedefiyle Muhtarlığına aday olduğum Dolunay Mahallesinde hedeflediğim projeler ve mahallemizde olması için sonuna kadar takip edeceğim projeler olacak” dedi.

İstişareyi, birlik ve beraberliği öncelik olarak gören ve sorunların çözümü için çalışacağını belirten Dolunay Mahallesi Muhtar Adayı Recep Şahinkaya, projeleri ile alakalı bilgiler verdi.

Muhtar Adayı Recep Şahinkaya’nın Dolunay Mahallesi için projeleri ise şu şekilde;

  1. Vatandaşlarımız ile birlikte mahallemizin gelişmesi adına birlik ve beraberlik içerisinde bir süreç hedefliyorum.
  2. Yerel Yönetimler ile Dolunay Mahallesi ile alakalı devamlı irtibat halinde olacağım.
  3. Fatsa’nın en çok trafik kazalarının yaşandığı mahallemiz sınırları içerisinde olan Kutlu Kent kavşağında, akıllı kavşak projesinin bir an önce hayata geçirilmesi adına gerekli girişimlerde bulunarak, takibinde olacağım.
  4. Günden güne büyüyen ve Fatsa’nın en kalabalık merkez mahallerinden olan Dolunay Mahallemizde, yolların bakım ve onarımlarının düzenle ve hızlı şekilde tamamlanması adına ilgili kurumlarla irtibatı koparmadan vatandaşlarımızın daha da konforlu ve sorunsuz ulaşımını sağlamak için çaba sarf edeceğim.
  5. Artan nüfusumuzla birlikte en önemli ihtiyaçlarımızdan olan okul açığının kapatılması ve evlatlarımızın kendi mahallelerinde eğitim görmeleri adına kurumlarla iletişim halinde müracaatlar yaparak bu eksiğin kapatılmasını sağlayacağım.
  6. Mahallemizde yoğun nüfusun çalışan kesimden oluştuğunun farkında olarak Dolunay Mahallemize yapılan semt pazarının Cumartesi ya da Pazar günleri kurulmasını sağlamayı hedefliyorum.
  7. Sosyal yaşam alanlarını arttırmayı hedefleyerek Dolunay Mahallemizde bulunan çocuk parkları ve vatandaşa açılan alanların aydınlatılması, çevre düzeni, güvenlik önlemlerinin arttırılması gibi çoğu konuda çözüm getireceğim.
  8. Vatandaşlarımızın toplu taşıma kullanımlarında yaşanabilecek sorunları en aza indirmek adına mahallemizde durak sayısını arttırmayı planlıyorum.
  9. Mahallemizin en büyük ihtiyaçlarından olan ve vatandaşların taleplerini değerlendirerek herkesin kolayca ulaşabileceği bir güzergaha ATM’lerin kurulmasını bankalardan talep ederek, bu imkânı sunmayı hedefliyorum.
  10. Mahallemiz sakinlerinin can ve mal güvenliğini korumak adına yetkili kurumlarla irtibatı kuvvetlendirerek sorunları en aza indirgemeyi planlıyorum.
  11. Dolunay Mahallemizde gençlerimizi zehirleyen madde ile mücadelede net olacağım ve ilgili birimlerle iletişim halinde olarak mahallemizde bu konuya net çözümler üreteceğim.
  12. Mahalle sakinlerimizin talep ve görüşleri ile hareket ederek, sorunlarına çözüm getireceğim.

RECEP ŞAHİNKAYA KİMDİR?

Kendisi hakkında bilgiler veren Şahinkaya, “1969 Samsun Doğumluyum. Ön lisans mezunu, uzun yıllar boyunca Fatsa’da görev yapmış emekli polis memuru kardeşinizim. 23 yıldır Fatsa’da yaşayıp, uzun yıllar boyunca Dolunay Mahallemizde ikamet etmekteyim. İlçemiz ve Dolunay Mahallemizde yaşamaktan mutluluk duyan biri olarak Mahallemiz için Muhtar Adayı oldum.

Dolunay Mahallesinde ki arkadaşlarımın, kardeşlerimin ve sevdiklerimin mahallemizde muhtar adayı olarak çıkmam yönündeki samimi görüşleri, üstlenilen sorumluluk ve mahallemizde daha iyi bir hizmet anlayışı isteyenlerin beni bu görece layık görmeleri üzerine adaylığımı sunmuş bulunmaktayım. Deneyimli ve tecrübeli ekibimle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Dolunay Mahallesi Muhtarlığına talip olduğumu paylaşmaktan onur duyuyorum.” dedi.

Dolunay Mahallesinde muhtar adayı olan diğer vatandaşlara da başarılar dileyen Recep Şahinkaya, “Dolunay Mahallesi Muhtar Adayı olarak tecrübeli ekibimle diyoruz ki ‘BİR ARAYA GELMEK BAŞLANGIÇTIR. BİR ARADA DURABİLMEK İLERLEMEKTİR. BİRLİKTE ÇALIŞMAK BAŞARIDIR’. Bu düşüncelerle mahallemiz seçmenlerinden desteklerini bekliyorum. Bu süreçte sadece ben olarak değil mahalle sakinlerimizle ‘BİZ’ olarak başaralım istiyorum.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here