Ana Sayfa GÜNCEL KORGAN İÇİN ADAYLIĞINI YAPTI

KORGAN İÇİN ADAYLIĞINI YAPTI

32
0
Paylaş

Yerel yönetimlerde tecrübe dolu geçmişi ve çalışkan, başarılı, samimi, sadakatli güveni ile Korgan’da adını duyurmuş olan Muzaffer Çakmak, Korgan ilçesinin vizyonunu daha da ileri götürmek adına Belediye Başkanlığına aday oldu.

Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan adaylığına başvurusunu gerçekleştiren Muzaffer Çakmak, Korgan’ın vizyonunu değiştireceğini söyleyerek sürpriz ve ihtiyaca dayalı projelerin olduğunu belirtti.

Korgan Çayırkent Belediyesi Eski Başkan’ı Muzaffer Çakmak, 2024 yerel seçimlerinde Korgan Belediye Başkan Adaylık başvurusunu yaptığını duyurarak, “Günden güne büyüyen ve ilerleyen ilçemizin sorunlarını bilerek 2024 yerel seçimlerine adaylığımı sundum. 2009-2014 yılları arasında Çayırkent Belediye Başkanlığımda eğitimden, istihdama bir çok kalıcı hizmeti kazandırdım. 20 yıllık kendi yerel belediyemde ve 10 yıllık da Büyükşehir belediyecilik tecrübemle Korgan’ı daha da ileri götüreceğime inanıyorum. Korgan’ın vizyonunu değiştirerek, tüm 29 mahallenin sorunlarına yerinde kesin çözüm getireceğim” dedi.

MUZAFFER ÇAKMAK KİMDİR?

“1970 Korgan-Çayırkent Mah. (Beldesi) doğdum. İlkokulumu Çayırkent Mahallesinde bitirdim. Orta ve lise tahsilimi ise Samsun İHL de yatılı olarak tamamladım. Ön lisans okumaktayım. Evli ve üç çocuk babasıyım.

27 Mart 1994 Yerel seçimlerinde Çayırkent Beldesi adı altında Belediye Tüzel Kişiliğine kavuşmuştur. Bu süreçte Kurucu Belediye Başkanımızla kurucu memur olarak 1994 yılında göreve başladım. Başkatiplik ( Yazı İşl. Müdürlüğü) görevi ve Belediye bünyesi içerisinde çeşitli birimlerde idarecilik yaptım. Burada 13 yıl çalıştıktan sonra 2007-2008 yıllarında Korgan Tepealan Belediyesine naklen atandım ve iki yıl Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini yürüttüm.

2009 Mahalli Yerel Seçimlerde Çayırkent Belediyesine, Belediye Başkanı adayı oldum ve seçimleri kazanarak Belediye Başkanlığı görevime başladım. 2009- 2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yaptım. Büyükşehir yasasıyla tüzel kişiliği sona eren Belediyemiz, Korgan Belediyesine devrolundu. Bu nedenle de Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’nde görevime başladım. Bu görevi yaklaşık 7 ay sürdürdükten sonra, Ulaşım Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü’nde görevlendirilerek, Ünye Bölgesinde çalıştım.”Böyleliklede 10 yıllık da Büyükşehir Belediyesinde ciddi anlamda yönetilicik ve idarecilik de dahada güçlü tecrübe sahibi olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here