Ana Sayfa GÜNCEL  PARKE YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

 PARKE YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

1010
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi tarafından Evkaf mahallesinde başlatılan parke yol çalışması hızla devam ediyor.  Evkaf mahallesinde Kredi Yurtlar Kurumu mevkinin üst kısmında  Göl, Tombul, Çiçek ve Sardunya sokakta parke yol çalışması başlatılmıştı. Müteahhit firma çalışanları bu güzergahta Çiçekli, Asma, Göl ve Tombul sokakta parke yol çalışmasını tamamladılar. Yapraklı sokak ve Çam Sokakta parke yol çalışmasının ise hafta sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.

“ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE”
Evkaf mahallesinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe,  “Burada kaldırımlar ile birlikte toplam 3 bin 500 metrekare parke çalışmamız olacak. Bu kapsamda 2 bin 500 metrekare parke yol çalışması tamamlandı geriye bin metrekarelik yolumuz kaldı. İnşallah hava şartları müsaade ederse hafta sonuna kadar burayı bitirmiş olacağız.” dedi.

“DİĞER MAHALLELERİMİZDE DE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Diğer mahallelerimizde de benzer çalışmaların devam ettiğini belirten Aktepe, “Verimli bir yaz sezonu geçirdik. Yoğun yağışlar başlayana kadar  kaldırım, yol, parke, asfalt, sathi kaplama, beton yol çalışmalarımız devam edecek. İnşallah yılsonuna kadar şehrimizin büyük bölümünde yol anlamında bir sorun kalmayacak. Vatandaşlarımıza da güle güle kullanmayı temenni ediyorum” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here