Ana Sayfa GÜNCEL ALTINORDU’YA 75 BİN METREKARE BASKI BETON KALDIRIM YAPILDI

ALTINORDU’YA 75 BİN METREKARE BASKI BETON KALDIRIM YAPILDI

1855
0
Paylaş

Altınordu Belediyesi ulaşımda sorunları ortadan kaldıracak olan sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarına aralıksız devam ederken yaptığı baskı beton kaldırımlarla da yayaların rahat hareket etmesine olanak sağlıyor.

Altınordu Belediyesi modern ve yaşanabilir bir Altınordu parolası ile 30 Mart Yerel seçimlerinden bu yana sürdürdüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan örnek projelere birçok alanda gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşın kullanımına sunan Altınordu Belediyesi ulaşım alanında yaptığı çalışmalarla da vatandaşın takdirini topluyor. Sıcak asfalt ve beton yolda devrim niteliğinde çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi bu hizmetleri tamamlayan baskı beton kaldırımlarla da şehrin çehresini değiştiriyor.

75 BİN METREKARE BASKI BETON KALDIRIM MİLLETİN HİZMETİNE SUNULDU

Altınordu Belediyesi bu kapsamda 30 Mart yerel seçimlerinden bu yana ilçe genelinde 75 bin metrekare baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Yapımı tamamlanan ve ilerleyen günlerde devam edecek olan çalışmalarla bu rakamın daha da artması hedefleniyor.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here