Ana Sayfa GÜNCEL MHP Fatsa Teşkilatından Öğretmenlere Vefa

MHP Fatsa Teşkilatından Öğretmenlere Vefa

993
0
Paylaş

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla MHP Fatsa Belediye Başkan adayı Murat Kaçak ve Fatsa MHP Teşkilatı ve Kadın Kolları üyeleri emekli öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

Öncelikle Fatsa’da mevcut okullarda görev yapan öğretmenlere çiçek göndererek günlerini kutlayan Murat Kaçak nezaretindeki heyet emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Buluşmada anılar tazelenirken zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Daha sonra hasta olduğu bildirilen emekli öğretmen Fehmi Yücel evinde ziyaret edildi. MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak ve MHP Kadın Kollarından oluşan heyet Fehmi öğretmene çiçek sundu ve elinden öperek öğretmenler gününü kutladı.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olan Fehmi Yücel öğretmen, misafirlerini ayakta karşıladı. Fehmi Yücel “sayenizde hastalığıı bile unuttum. İyi ki geldiniz beni çok mutlu ettiniz dedi.” Sohbet okul yıllarından açılınca bir bir anılar anlatılmaya başlandı. Hoş sohbet ortamının ardından ziyareti tamamlayan MHP heyeti emekli öğretmen Fehmi Yücel ile ısmarlaşarak oradan ayrıldı.

Gün boyu öğretmenlerle hasbi hal olan MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak, bugün tüm günümüzü öğretmenlerimize ayırdık diyerek şunları söyledi. Hepimizin hayatında öğretmenlerimizin yeri bambaşkadır. Üzerimizdeki haklarını hiç bir şekilde ödememiz mümkün değildir. Bizim geleneklerimizde vefa’nın önemi çok büyüktür. Bizler sadece öğretmenlerimize olan sevgimizi saygımızı bir güne sığdırmıyoruz. Bulduğumuz her fırsatta onları, arıyor soruyor, bilakis ilgilenmeye çalışıyoruz.

Bugün öğretmenler günü olması dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayalım istedik ve özellikle emekli öğretmenlerimizi ziyarek ederek hayır dualarını aldık. Vesile ile tüm emekli öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu uzun ömür diliyorum.

Görev başındaki eğitim ordumuza başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve minnetle yad ediyorum.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here