Ana Sayfa GÜNCEL 24 Kasım Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

766
0
Paylaş

24 Kasım Öğretmenler Günü, ilçemizde törenler ve etkinliklerle kutlandı.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydan’ında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen kutlama programına, Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı ve eşi Sayın Türkan Yapıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Halit Gülten, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, Başöğretmen Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Günün anlam ve önemi ile ilgili yapılan konuşmaların ardından emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri Kaymakamımız Mehmet Yapıcı ve protokol tarafından verildi.

 

Program, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Hasan Yahşi İlk-Ortaokulu ve Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi, şiirler okunması ve video gösterimi ile devam etti.

 

Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin merasiminin ardından ilçemizde “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı,  Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunduğu oratoryo ile sona erdi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here