Ana Sayfa GÜNCEL KIRSALDA YOL GENİŞLETME VE MENFEZ ÇALIŞMASI

KIRSALDA YOL GENİŞLETME VE MENFEZ ÇALIŞMASI

1756
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal mahallelerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Mehmet Akif, Ilıca ve Oluklu mahallelerinde yol genişletme çalışması, Uzundere mahallesinde ise menfez inşaatı yapımına devam ediyor.
  Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Birinci Bölge Şefliği Mehmet Akif Mahallesi Cami yanı Muhtarlık ve vatandaşların talebi üzerine 400 metre yol genişletme çalışması gerçekleştirdi. Yine Birinci Bölge Şefliği ekipleri tarafından Oluklu mahallesi Yeni mahalle mevkiinde bir gün süren çalışma ile 200 metre Şantaflıoğlu mevkiinde de vatandaşların talebi üzerine 500 metre yol genişletme çalışması gerçekleştirildi.

  Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge Şefliği ekipleri de Ilıca mahallesi Hamzalı Sokak’ta bin 100 metre yol genişletme çalışması yapıyor. Bu bölgede 10 gün önce başlayan yol genişletme çalışmasının bir hafta sonra tamamlanacağı bildirildi.

 Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge Şefliği Uzundere mahallesi Tıngıroğlu sokakta menfez çalışması yapıyor. Burada 17 metre  uzunluğunda 5.5 metre genişliğinde menfez çalışması yapılıyor. Menfezin betonunun 15 gün içerisinde atılacağı belirtildi.  

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here