Ana Sayfa GÜNCEL Karataş: “ Hedefimiz Hizmet Çıtasını Yukarılara Çıkartmak”

Karataş: “ Hedefimiz Hizmet Çıtasını Yukarılara Çıkartmak”

784
0
Paylaş

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve AK Parti Fatsa Belediye Başkanlığı Aday Adayı Tayfun Karataş, esnaf ziyaretleri dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Niyazi Yeşiller ile siyasi süreç ve Fatsa gündemi hakkında sohbet eden Tayfun Karataş, aday adaylığı sürecinde yanında olan ve destek gösteren herkese teşekkürlerini iletti.

“31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’den Fatsa Belediye Başkanlığı için Aday adaylığı müracaatımızı gerçekleştirdik. Akabinde hafta sonu bir temayül süreci, partililerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu noktada temayüle katkı sağlayan, oy kullanan tüm delegelere ve ilçe kadın kollarımız, gençlik kollarımız, yönetim kurulumuz ve mahalle başkanlarımıza teşekkür ederim. Bu süreçte mevcut başkanımızla birlikte 15 aday adayı arkadaşımız var. Aday adayı arkadaşlarımın hepsi birbirinden değerli ve birbirinden farklı yeteneklere sahip kıymetli insanlardır. Bu noktada da cenabı Hak hepimize hayırlısını nasip etsin. Biz “memleket için kim hayırlı olacaksa, Allah ona nasip etsin” diyerek bu yola çıktık. Bu bağlamda bu 15 arkadaşımızdan herhangi birine görev verildiği takdirde bizlerde onun yanı başında çalışıp, mücadele içinde olacağız. Eğer ki bu görev bize verilirse canla başla, memleketimizin gerek öncelikle seçimini kazanmak hedefimiz. Kazandıktan sonra memleketimizin hizmet çıtasını daha da yukarılara çıkartmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda destek veren tüm partililerimize, vatandaşlarımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here