Ana Sayfa GÜNCEL Huzur Toplantısı Gerçekleştirildi

Huzur Toplantısı Gerçekleştirildi

706
0
Paylaş

İlçemizdeki emniyet-halk ilişkilerini geliştirmek güvenlik problemlerimize odaklanarak çalışmalarımızı yeniden planlamak halkımızın sorunlarını doğru anlamak ve yerinde çözüm bulabilmek için mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla “huzur Toplantısı” düzenlendi.

Fatsa Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen toplantıya Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Musa Ünsal, Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı Üsteğmen Ali Murat Mahmat, Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Cemal Beşik, Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada olayların çözümünde idari birimler ve muhtarların iletişim halinde olmasının önemini vurguladı.

Kaymakam Yaran, “2020 yılı büyün Fatsa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umuyorum geçmiş yıla göre her şey daha güzel ve huzurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaya devam ederiz. Bu toplantımızda ilçemizin genel güvenliğini değerlendirmek anlamında toplandık. Güvenlik olmazsa olmazımız ve güvenli bir ortamda yaşamak herkesin en temel hakkı. Bizler burada görev yapıyorsak en önemli amacımız vatandaşımızın can ve malını korumak. Bu görevi yaparken de sadece topu birilerine atıp da aradan çıkmak yok. Herkes elini taşın altına koymak zorunda. Bütün konulara ve olaylara herkesin sahip çıkması gerekiyor ki sorunları daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşsun. Özellikle muhtarlar ve sivil toplum örgütleri sürekli vatandaşlarımız ile iç içe durumdalar. Olayları daha yakından görme şansına sahipsiniz dolayısıyla muhtarlarımızın dile getirecekleri sorunlar bizler açısından çok önemli.” dedi.

Yapılan konuşmaların ve bilgilendirmelerin ardından muhtarların mahallelerinde ve ilçemizde yaşanan sık sorunlar ve olaylar dinlendi.

Haber: Gökçe YEŞİLLER/ Mir Kuzey

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here