Ana Sayfa SİYASET Murat İnanlı, “Memleketimiz Fatsa, Yapılan Her şey Fatsa İçin”

Murat İnanlı, “Memleketimiz Fatsa, Yapılan Her şey Fatsa İçin”

1020
0
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında, Parti ve Fatsa hakkında önemli kararlar alındı.

Alınan önemli kararları biran önce uygulamanın en büyük görev olduğunu belirten CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, Fatsa esnafını ziyaret etti.

Murat İnanlı,  “En önem verdiğimiz kararlarımızdan bir tanesini bugün hiç vakit kaybetmeden uygulamaya geçtik.
Bugünden itibaren öncelikle esnafımızı ve sokaktaki vatandaşlarımızı ziyaret etmeye başladık. Sevgi Caddemizin Sakarya Ortaokulu tarafından başlayarak Mal Pazarı dediğimiz muhite kadar tüm esnafımız ve vatandaşlarımızla merhabalaştık, hal hatırlarını sorduk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman yanlarında dertlerini sıkıntılarını dinlemeye acılarını ve sevinçlerini paylaşmaya hazır olduğunu, partimizin kapısının tüm yurttaşlarımıza açık olduğunu ilettik. Bizler siyasetle uğraşan insanlar olarak her zaman vatandaşımızın yanında ve onların dertlerine sıkıntılarına tercüman olmalı, yetkililere iletmekle yükümlü olmalıyız. Bu anlamda seçim zamanı demeden her daim ziyaretlerimizi yapmalıyız. Bugün bir kez daha gördük ki hangi partili olursa olsun hemşerilerimiz siyaset insanlarının seçimden seçime ziyaretlerinden çok rahatsızlar. Ve bizlerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti gözlerinden ve seslerinden anlamak çok kolay. Evet tabi ki bir çok sorun var Fatsa’mızda. Geçmişte olduğu gibi bugünden itibaren de biz bu sorunları dile getirmeye, yetkilileri göreve davet etmeye devam edeceğiz. Memleketimiz Fatsa. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, doyduğumuz şehir. Yapılan her güzel iş takdir edilir. Yanlış görülenler de eleştirilir. Her şey Fatsa için “dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here