Ana Sayfa GÜNCEL FATSA’DA DOĞALGAZ KULLANIMI YÜZDE 99’A YÜKSELDİ

FATSA’DA DOĞALGAZ KULLANIMI YÜZDE 99’A YÜKSELDİ

27
0
Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın girişimleriyle ilçe merkezinde doğalgaz kullanımı yüzde 60’tan, yüzde 99’a yükseltildi. Başkan Kibar; “Kurumlar arası koordinasyon, diyalog ve işbirliği ile şehrimizin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Fatsa’nın gelişimi ve yaşam kalitesi artırmak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Kibar; “Doğalgaz erişimi konusunda yaptığımız girişimlerle Dolunay, Ayazlı, TOKİ Mevki, Dumlupınar, Kurtuluş, Şerefiye, Mustafa Kemal Paşa, Sakarya, Evkaf, Fatih, Konakbaşı Mahallelerinde ve Organize Sanayi Bölgemizde doğalgaz kullanımını %60’tan %99’a yükselterek, siz değerli hemşehrilerimize daha konforlu bir yaşam sunma hedefimize önemli bir adım daha attık.” diye konuştu.

“KURUMLAR ARASI DİYALOGLA YATIRIMLARA DEVAM”

Kurumlar arası koordinasyon, diyalog ve işbirliği ile Fatsa’nın geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Kibar; “Daha temiz bir Fatsa için doğalgaz kullanımının artırılması ve ilçemizde doğalgaz ile ilgili yapılması planlanan tüm yatırım çalışmaları yakından takip ederek sağlıklı ve havası temiz bir şehir olması hedefiyle çevre odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Mahallelerimizin doğalgaz ile buluşması, bu hizmetlerin hayata geçirilmesine vesile olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here