Ana Sayfa GÜNCEL FATSA’DA ASIRLIK LEZZETLER TANITILDI

FATSA’DA ASIRLIK LEZZETLER TANITILDI

45
0
Paylaş

Türk mutfağı haftası sebebiyle düzenlenen asırlık tariflerle Türk mutfağı programı kapsamında damaklarda iz bırakan asırlık lezzetler Fatsa’da tanıtıldı.

Türk mutfağı haftası sebebiyle düzenlenen asırlık tariflerle Türk mutfağı programı kapsamında damaklarda iz bırakan yemekler tanıtıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Valiliği, Fatsa Belediyesi Ve Ünye Belediyesi iş birliğinde düzenlenen asırlık tarifler Türk mutfağı programı Fatsa Demircili mahallesi köy yaşam merkezinde gerçekleşti. Programa katılım yoğun oldu. Programda konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Fatsa Kaymakamı Avni Kula bir konuşma gerçekleştirdi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; “Değerli Demirci Mahallesi sakinlerimiz ve çevre mahallesi sakinlerimiz. Böyle güzel bir organizasyon benim için bana destekle ev sahipliği yapılması çok kıymetliydi. Ihlamur Çiçekleri Kooperatifimizin de bu güzel lezzetleri büyük emeklerle sofralarımıza ulaştırdığını biliyoruz. Kooperatifimiz çiçeği burnunda bir kooperatif. İnşallah Türk mutfağımızdaki birbirinden lezzetli yemeklerimizi hem bölgede tanıtılmasına, tanıtılmasıyla birlikte pazarlanmasına, ülkemizin kalkınmasına çok büyük katkılar sağlayacağına inancımız tamdır.” dedi

Fatsa Kaymakamı Avni Kula; “Görev gereği Türkiye’nin birçok bölgesinde çalıştım. Her bölgenin kendine özgü mutfağı ve yemeği var. Ortak nokta misafirperverlik. Biz depremde de sayın müdürümüzün söylediği gibi Fatsa yardım konusunda destekte yarıştı. Bundan dolayı tüm Fatsalılara teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu gerçekleştiren değerli muhtarımıza, Ihlamur Çiçeği Kooperatifimize ve onların değerli üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here