Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Milli Sporcumuza Destek Olmalı

Fatsa Milli Sporcumuza Destek Olmalı

647
0
Paylaş

Türk Bayrağını yurt dışında farklı ülkelerde dalgalandıran ve Türkiye’de farklı illerde katıldığı yarışmalarla birinciliklere sahip olan vücut geliştirme dalında gururumuz Hüseyin Pişken, getirdiği başarılar karşısında istenilen desteği görmüyor.

Özellikle Fatsa’da birçok gencin idolü olan; Fatsa’yı, Ordu’yu ve Ülkemizi gururla temsil eden  vücut geliştirme alanında Dünya Şampiyonluğuna sahip Hüseyin Pişken, maddi ve manevi destek olunmazsa ileride gerçekleşecek olan yarışmalara katılmanın zor olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda İspanya’da düzenlenen Avrupa Vücut geliştirme Şampiyonasına katılan ve 80 kiloda 5. olan Hüseyin Pişken, “1- 6 Mayıs Barselona İspanya’da düzenlenen Vücut Geliştirme Fitness Avrupa Şampiyonası’nda, Milli sporcu olarak Türkiye’mizi, Ordu’muzu, Fatsa’mızı 80 kg sıkletimde temsil ettim.  Zorlu yoğun ve sert geçen yarışmada Avrupa 5’cisi oldum. Bana göre en kötü 3 olmalıydık ama maalesef 5. oldum;  beşincilikte iyi bir derece… Benim en iyi formda olduğum bir yarışmaydı tabi amacımız öncelikle Türkiye’mizi, Ordu’muzu ve Fatsa’mızı en iyi şekilde temsil etmek ve ben katıldığım yarışmalarda temsil ettiğime inanıyorum. Fatsalı hemşerilerim ne kadar gururlansa az diye düşünüyorum.” dedi.

“Finansman Olmazsa Yarışmalara Katılamayacağız”

Vücut geliştirme sporunun zor olduğunu ve masraflarının da çok olduğunu belirten Pişken, “Tek sıkıntımız sponsor bulamamak. Sivil toplum kuruluşları, resmi makamlar finansman olarak bize destek verirlerse Fatsa’mıza daha çok şampiyonluk getiririz. Bizimde bütçemiz bir yere kadar yaptığımız spor dünyanın en zor ve bir o kadar da masraflı bir spor branşı maalesef. Biz elimizden geldiği kadar çabaladık ve başarılarımızı sonuna kadar götürmeye çalıştık.  Fakat artık destek olunmazsa devamı zor. Bu işler birlik beraberlik takım ruhu içinde yapılmalı; sevinçler, başarılar paylaşılmalı. Biz hazır formda sporcuyuz önümüzde yarışmalar var ve eğer finansman olmazsa yarışmalara katılamayacağız. Ne diyeyim Herkesin ramazan ayı mübarek olsun sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here