Ana Sayfa GÜNCEL FATSA KARALAR VE YAVAŞ’I COŞKUYLA KARŞILADI

FATSA KARALAR VE YAVAŞ’I COŞKUYLA KARŞILADI

78
0
Paylaş

CHP’li 10 büyükşehir belediye başkanı, Ordu’da bir araya geldi. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı Seyit Torun’unun ev sahipliğinde Ordu’ya gelen CHP’li Belediye Başkanları ilçe gezileri sonrasında Ordu’da toplantı gerçekleştirdiler.

Ordu gezileri kapsamında ilçe gezisi düzenleyen Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Fatsa’da vatandaşlar ile buluştu.

Fatsa’ya ilk ziyaretini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar gerçekleştirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Fatsalılar ile buluşan Karalar, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

Günün ikinci buluşmasını ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın yapacağını öğrenen çoğu Fatsalı vatandaşlar ise merakla ve heyecanla ziyaret saatini bekledi.

Akşam saatlerinde kara yolu vasıtasıyla Fatsa’ya gelen Mansur Yavaş genci yaşlısı ile onlarca Fatsalı tarafından karşılandı. Yoğun bir sevgi ile karşılaşan Başkan Yavaş, kendisi ile fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşları kırmadı ve sohbet gerçekleştirdi.

Fatsa’da Belediye Başkanlarını özenle karşılayan Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Murat İnanlı, Fatsa’da yaşanan bu sevgi selinin mutluluğu ile “11 Büyükşehir Belediye Başkanımızın her ay gerçekleştirdikleri toplantı bu ay Ordu’muzda. Yoğun programları arasında vakit bulup kısa bir süre için de olsa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar Fatsa’lı hemşehrilerimizle buluştu. Gençler siz bir harikaydınız. Siz bir anda nereden çıktınız öyle. Sizinle gurur duyuyoruz gençler. Mansur Başkanımızın ve Zeydan Başkanımızın tüm Fatsalıların yanı sıra size ayrıca selamları var.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here