Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Belediyesinden Basın Çalışanları İçin Anlamlı Etkinlik

Fatsa Belediyesinden Basın Çalışanları İçin Anlamlı Etkinlik

912
0
Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Fatsa’da yayın yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Fatsa Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleşen yemeğe Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İsmet Tahir Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gencay ve ilçede yayın yapan görsel ve yazılı basın temsilcileri katıldı.

Yemeğin ardından Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ve Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu medya temsilcilerine günün anısına hediye takdiminde bulundular.

“FATSA’DAKİ GAZETECİLERLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAKTAN KEYİF ALIYORUM”
Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe yemekte yaptığı konuşmada Fatsa’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldiklerini belirterek, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ben 15 yıldır belediyeciyim ve aktif  siyasetin içerisindeyim. 15 yıldır gazeteci ağabeylerimizle ve gazeteci arkadaşlarımızla birlikte çalışıyorum. Fatsa’daki arkadaşlarımızla çalışmaktan keyif alıyorum. Bu işin gerçek gazetecilik tarafını yaptıkları için keyif alıyorum. Gazeteci büyüklerimiz ve onların önderliğinde her gazeteci arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Bunca yıl kendi adıma sorun yaşadığım bir gazeteci olmadı. Olmamasının gerekçesi de biz bu şehrin insanlarıyız. Birlikte yaşarken de şehrin ihtiyaçlarını görenleri, bizim yanlışımızı görenleri bize doğruyu göstermelerinden asla gocunmadık. Bundan sonra da gocunmayacağız. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here