Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Belediyesi Yol Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Fatsa Belediyesi Yol Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

723
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şerefiye, Evkaf, Dolunay mahallelerinde yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarını sürdürdü.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şerefiye mahallesi Mert Sokakta sitelere ulaşım sağlamak amacıyla vatandaşların talebi üzerine 100 metre uzunluğundaki yolu asfalt yaptılar. Evkaf mahallesi Güner Sokakta 350 metre yol iyileştirme çalışması yine Evkaf mahallesi Emre Sokakta vatandaşların talebi üzerine 200 metre yolda iyileştirme çalışması başlatıldı bu çalışmanın hafta sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri ise Dolunay mahallesi Lila sokakta 300 metrelik yolda sıcak asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor. Burada sıcak asfalt çalışmasının hafta sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

ILICA, HOYLU VE ESKİORDU’DA YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci bölge ve ikinci bölge şefliği ekipleri Ilıca, Hoylu ve Eskiordu mahallerinde çalışmalarını sürdürdü.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci bölge şefliği ekipleri Eskiordu mahallesi Erenyurt yolu bağlantısında bir gün süren çalışma ile 1 kilometre çakıllama çalışması gerçekleştirdiler. Hoylu mahallesi Doğrucalar mevkiinde de 300 metre beton yol çalışması yapıyor. Devlet vatandaş işbirliği ile yapılan bu çalışmanın 2 gün içerisinde tamamlanacağı ifade edildi. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge Şefliği ekipleri ise Ilıca mahallesi Kasımoğlu sokakta vatandaşların talebi üzerine yolun dik ve eğimli bölümünde 650 metre beton yol çalışması yapıyor. Devlet vatandaş işbirliği ile yapılan beton yol çalışması bir hafta süren çalışma ile tamamlandı. Yine Ilıca mahallesi Ahmetoğlu Kümevleri mevkiinde vatandaşların talebi üzerine bir gün süren çalışma ile yolun dik ve eğimli olan bölümünde 60 metre beton yol çalışması yapıldı.

Çakıllama ve Beton Yol Çalışmaları

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Birinci Bölge ve İkinci Bölge Şefliği ekipleri Saraytepe, Kösebucağı, Ilıca ve Duayeri mahallelerinde yol çakıllama ve beton yol çalışmalarını sürdürdü.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Birinci Bölge ekipleri Saraytepe mahallesi Çakıroğlu mevkiinde bir gün süren çalışma ile 1600 metre mesafede yol iyileştirme çalışması gerçekleştirdi yine Birinci Bölge ekipleri Kösebucağı Mahallesi mevkiinde başlattığı 400 metre beton yol çalışmasını yarın tamamlayacağı ifade edildi. Burada devlet vatandaş işbirliğiyle yapılan beton yol çalışmasının toplamda beş gün sürdüğü belirtildi. Duayeri mahallesi Gençoğlu-Tepetam mevkii bağlantısında ise daha önceden açılan 500 metrelik yolun çakıllama işi de tamamlandı.

Kırsal Hizmetler İkinci Bölge ekipleri ise Ilıca Mahallesi Yeşilyurt mevkiinde 4.5 kilometrelik yol iyileştirme çalışması da son olarak Ustaoğlu sokakta yaptığı çakıllama ile tamamladı yine Ilıca Selefiroğlu sokakta yolun dik ve eğimli olan bölümünde iki gün süren çalışma 150 metre beton yol çalışması gerçekleştirildi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here