Ana Sayfa GÜNCEL BETON YOLLAR DEVLET-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ İLE YAPILIYOR

BETON YOLLAR DEVLET-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ İLE YAPILIYOR

761
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Yavaş, Ilıca, Kayaca ve Yukarıtepe mahallelerinde yol çakıllama ve beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Muharrem Aktepe kırsal mahallelerde beton  yol çalışmalarını devlet vatandaş işbirliği ile yaptıklarını, hava şartları iyi olduğu sürece çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söyledi.

YUKARITEPE MAHALLESİNDE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci bölge şefliği ekipleri Yukarıtepe mahallesinin Mollaoğlu semtinde 1 kilometre, Altı

evyanı mevkiinde 1 kilometre, Yeniköy mevkiinde 800 metre Masutlu mevkiinde 1 kilometre yol iyileştirme çalışması yaptılar. Bu mevkilerde toplamda 3.800 kilometre yol çakıllama çalışması 2 günde tamamlandı.

Kırsal Hizmetler İkinci Bölge Şefliği ekipleri ise Yavaş mahallesi Aliağa mevkiinde bir hafta önce başlattığı beton yol çalışmasına devam ediyor. Bu mevkide bir haftada 350 metre beton yol döken ekiplerin çalışmalarını 10 gün daha sürdürecekleri öğrenildi.

“GANYAŞ MEVKİ BİTİYOR”

Yine Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge şefliği ekiplerinin Ilıca mahallesi Ganyaş mevkiinde gerçekleştirdiği yol iyileştirme çalışmasında artık sona gelindi. Ekipler burada toplamda 4.5 kilometre yol genişletme çalışması yaptılar. Şuanda çakıllaması devam eden yolda 1 kilometrelik çakıllama işi kaldığı ve 2 gün içerisinde buradaki çalışmaların tamamen sona ereceği bildirildi. Kayaca mahallesi Taşyanı sokak yolunun dik ve eğimli olan bölümünde 250 metrelik beton yol 3 gün süren çalışma ile tamamlandı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here