Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Belediyesi Yol Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Fatsa Belediyesi Yol Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

688
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Birinci Bölge Şefliği ve İkinci Bölge Şefliği ekipleri Mehmet Akif, Büyükkoç, Ilıca ve Kavraz mahallelerinde beton yol ve yol çakıllama çalışmalarını sürdürüyor.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Birinci Bölge Şefliği tarafından Mehmet Akif mahallesi camii yanı mevkiinde bir gün süren çalışma ile 500 metre yol düzenleme çalışması gerçekleştirdi yine Birinci Bölge Şefliği tarafından Büyükkoç mahallesi mevkiinde bir gün süren çalışma yolun dik ve eğimli olan bölümünde 80 metre beton yol çalışması gerçekleştirildi.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge Şefliği tarafından ise Ilıca mahallesi Eyüpoğlu mevkiinde 15 gün önce başlatılan yol genişletme çalışmasında 750 metrelik mesafe tamamlandı. Eyüpoğlu mevkiinde geriye kalan 750 metrelik mesafede genişletme işleminin bir ay içerisinde tamamlanacağı bildirildi.
Kavraz mahallesi Boğcaağaç mevkiinde de muhtarlık ve vatandaşların talebi üzerine yolun dik ve eğimli olan bölümünde 150 metre beton yol çalışması gerçekleştiriliyor. Dün başlayan beton yol çalışmasının bugün tamamlanması bekleniyor.

Ayrıca  kırsal hizmetler müdürlüğü birinci bölge ekipleri Beyceli mahallesi Cemallı mevkiinde yolun dik ve eğimli bölümünde 80 metre beton yol çalışmasını bir gün süren çalışma ile tamamladı.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge Şefliği ekipleri ise Uzundere mahallesi Dervişoğlu mevkiinde 160 metre beton yol çalışmasını 2 günde tamamladı.
Palazlı mahallesi Kömürlük mevkiinde de 350 metre yapılacak beton yol çalışmasına bugün start verildi. Buradaki beton yol çalışmasının bir hafta süreceği ifade edildi. Diğer yandan Ilıca mahallesi Eyüpoğlu mevkiinde gerçekleşen yol genişletme çalışması devam ediyor.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here