Ana Sayfa SİYASET İsmail Demirbaş, “Sevdamız Fatsa, davamız Fatsa”

İsmail Demirbaş, “Sevdamız Fatsa, davamız Fatsa”

1576
0
Paylaş

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Demirbaş, projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Eğitimden, iş imkânlarına; sosyal yaşamdan, spora kadar birçok farklı konuda projeleri olduğunu belirten Aday Adayı İsmail Demirbaş, “Fatsa’ya olan aşkımız ile sevgiyi büyütecek, tek tek insanımızın gönlüne girecek, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.” Dedi.

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Demirbaş’ın projeleri ise şu şekilde;

“Projecilik bizim işimiz. Geçmiş uygulamalarımızla bu yönümüzü oldukça başarılı bir şekilde gösterdik. Seçim bültenimiz ve İsmaildemirbas52 facebook hesabında, yaptığımız onlarca güzel çalışmanın takibini öneririm. Yeni projelerle Fatsa’mızı gelecekte herkesin yaşamak isteyeceği bir şehir hâline getireceğiz. Çünkü biz, gelecek neslimize övünerek teslim edeceğimiz bir şehir inşa edeceğiz.

Şekillenmiş onlarca projemiz var. Bu projelerimizi Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanımız Sn. Dr. Hilmi Güler’in projeleri ile senkronize ederek devreye alacağız. AK Parti belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir; biz de projelerimiz ile Fatsa’mıza en güzel hizmetleri yapacağız. Üzerinde çalışmayı sürdürdüğümüz Fatsa Lojistik Merkezi ve Fatsa Bilim Merkezi gibi büyük projelerimiz var.

Göreve geldiğimizde Fatsa’mızda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın her başkandan beklediği sosyal belediyeciliği inşa etmek istiyoruz. Sorunları ve diğer meseleleri her daim halkımızın içinde dinleyerek seçkin ekibimizle, siyasetçi ve bürokrat arkadaşlarımızla çözüm odaklı yaklaşımlarla sonuca kavuşturacağız.

Fatsa’mızı daha ileriye taşıma adına tarihten gelen zenginliklerimizi araştırmak, değerlerimizi ortaya çıkarmak, gelecekteki fırsatları araştırmak amacıyla Fatsa Araştırmaları Merkezi kuracağız. Daha da ileriye giderek şehrin tüm alanlarına üst düzey katkı sağladığı bilimsel bir gerçeklik olan Bilim Merkezini kuracağız.

Eğitim alanında yavrularımızın aileleri ile bağlarını kuvvetlendirecek, vatan sevgisi ve millî duyguları ileriye taşıyacak eğitimler vereceğiz. Belediye personelimize ve hemşerilerimize proje bazlı çalışma eğitimi vererek proje üreten ve sürekli üreten bir kent olacağız.

Üniversite kazanıp başka şehirlere giden öğrencilerimizi burs ve çeşitli organizasyonlar düzenleyerek beyin gücümüz olan zeki insanlarımızı kayıt altına alıp Fatsa’mız için üreten insanlar yapacağız.

Hanım kardeşlerimiz için her bir bakanlığımız ile ortak proje yürüterek Hanım Koordinasyon Merkezi oluşturacak; meslek edindirme kursları, yöresel ürünler, yöresel yemekler, organik ürünler sektörlerinde çalışmalar yürütecek kadın istihdamının önünü açacağız.

Ekonomi alanında Ekonomi Araştırmaları Merkezi kurarak bu konuda derinleşecek, Fatsa’mızda yatırım alanlarının alt yapısını oluşturacağız. Fatsa Lojistik Merkezi ile hayvancılık ve organik ürünler sektörünü canlandırarak ekonomimizi çeşitlendirip büyüteceğiz.

Sosyal konularda ilgili kurumlarla ortak çalışma yaparak meslek edindirme kursları verecek ve üreten toplum olacağız. Evde bakım, evde sağlık hizmetleri ve yaşlılarımız için onlara baş tacımız olduklarını hissettirecek huzur sitesi yapacağız.

İmar, şehircilik ve belediyecilik alanlarında şehrin imar sorunlarını araştırıp mevcut durumun fotoğrafını çekeceğiz. Şehrin sorunlarının çözümü ve şehircilik bilinci oluşturmak için sempozyum, çalıştay, konferanslar düzenleyeceğiz. Kentimizin mimarisini düzenlemek için kentsel dönüşüm atağı başlatacağız.

Yerel ve yöresel mimarimizi kaybolmaktan kurtarıp yerel mimarimizi oluşturarak şehrimize kimlik katacağız.

Şehircilik alanında sivil toplum örgütlerinin sayısını artırıp toplumumuzu duyarlı hâle getireceğiz.

Sanat ve sporda amatör tiyatro ve müzik gruplarımıza imkânlar sunup önlerini açacağız. Gösterecekleri performanslarının ardından belli bir seviyenin üzerine çıkan kişi ve gruplara belediye bünyesinde imkânlar sunacağız.

Fatsa Belediyespor, amatör kulüpler, okul spor takımları ve bireysel sporlarımızı daha ileriye taşıyacak faaliyetlere imza atacağız.”

Biz, Fatsa için varız.

Her şey Fatsa için.”

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here