Ana Sayfa GÜNCEL “Fatsa Artık Yetinmeyi Bırakmalı”

“Fatsa Artık Yetinmeyi Bırakmalı”

44
0
Paylaş

Bir sene daha  sıkışık trafikli, trafik kazalı bir bayram dönemini daha geride bıraktık. Fatsalıların en büyük isteği ve isyanı olan çevre yolu projesi hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı’da şikayetini dile getirdi.

Başkan İnanlı, geçmiş yıllarda siyasilerin Çevre yolu hakkında verdikleri ve gazetelerin manşetlerine taşınan sözleri hatırlatarak, “Fatsa Çevreyolu. Arşiv Unutmaz..” dedi.

CHP İlçe Başkanı Murat İnanlı, 2016 yılında verilen çevre yolu haberini tekrar gündeme getirdi ve Fatsa istediğini almalı diyerek bu konuyu bir kez daha hatırlattı.

Murat İnanlı yaptığı açıklamada, “Fatsa Çevreyolu. Arşiv Unutmaz.. 2016.. O da muhalefetin baskısı, zoruyla açıklama yapmak zorunda kaldıkları için. Neymiş, hepimizin başarısıymış.. Peki sonuç? Koca bir hiç..

Genel seçimler de bitti.. Bayram trafiği de bitti. Artık yerel seçim sürecine kadar kimse ağzına almaz kolay kolay çevreyolunu. 10 yıldan fazla bir süredir Fatsa çevreyoluna muhtaç.. Muhtaç kalmaya da devam edecek. Akp belediyeleri var oldukça, bu Akp Milletvekilleri var oldukça da muhtaç kalacak..

Dost acı söyler. Siyasi iradesi kendinde olmayan hiç bir kişi veya siyasi yapı hiçbir zaman istediğini alamaz. Ancak ona verilenle yetinir. Fatsa artık yetinmeyi bırakmalı. İstediğini almalı.” İfadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here