Ana Sayfa GÜNCEL BEYAZIT CADDESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

BEYAZIT CADDESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

746
0
Paylaş

İlçemizin Kurtuluş mahallesi Beyazıt caddesinde birinci kısım alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimi çalışmalarına başlandı. Beyazıt Caddesindeki sıcak asfalt serimi çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri gerçekleştiriyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Kurtuluş mahallesi Beyazıt caddesinin bin 200 metre uzunluğu ile ilçemizin önemli yol güzergahlarından biri olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz dönem daha çok ilçemizin merkezi bölümlerinde sıcak asfalt çalışması yapılmıştı. Kurtuluş mahallesi Beyazıt caddemizde bir yıldır içme suyu, doğalgaz, elektrik hattı, kanalizasyon, Türk Telekom İletişim hattı çalışmaları devam ediyordu.  Biz göreve geldikten sonra vatandaşlarımızdan en çok bu bölgenin sıcak asfalt yapılması ile ilgili talepler aldık. Büyükşehir Belediyemiz ile gerçekleştirdiğimiz yoğun istişareler sonunda Beyazıt caddemizde sıcak asfalt çalışmalarına başlamış bulunuyoruz.” dedi.

Beyazıt caddesinde ilk etapta 750 metre sıcak asfalt serimi yapılacağı ve sonrasında ara vermeden  devamının tamamlanacağı ifade edildi. 
  

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here