Ana Sayfa GÜNCEL Başkan Güler’den Fatsa Çıkartması

Başkan Güler’den Fatsa Çıkartması

4316
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, yaptığı projeler ve yatırımlar ile adından sıkça söz ettiriyor. Bunun yanı sıra sosyal medyayı da aktif şekilde kullandığı gözlemlenen Başkan Güler, gelen mesajlara cevap veriyor ve sosyal medyadan sofralarına davet eden vatandaşların davetlerini kırmayarak sofralarına misafir oluyor. Bu davranışıyla genci, yaşlısı herkesle iletişim kuran Başkan Güler, takdir toplamaya da devam ediyor.

Yine böyle bir daveti kırmayan OBB Başkanı Hilmi Güler, Fatsa’lı öğretmenlerin sofralarına konuk oldu. Geçtiğimiz akşam sosyal medyadan gelen davet üzerine ilçemize gelen Başkan Güler, hem öğretmenlerle zaman geçirdi hem de Fatsa’ya kısa bir çıkartma yaptı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Coci’nin eşlik ettiği Başkan Hilmi Güler, son olarak Cumhuriyet Meydanında bulunan Organik Büfe’ye giderek, burada zaman geçirdiler. Organik Büfe ziyaretinde Mir Kuzey Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Niyazi Yeşiller ve S.S. 16 No’lu Sanayi- Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi Başkanı Necati Efe ile Fatsa gündemi hakkında istişarede bulundukları öğrenildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here