Ana Sayfa GÜNCEL Anneler İçin Duygulandıran Program

Anneler İçin Duygulandıran Program

801
0
Paylaş

Fatsa Kaymakamlığı ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde Fatsa Kültür Sarayında Anneler Günü programı düzenlendi.

Tören başlangıcında karanfiller ile karşılanan anneler, hazırlanan gösteriler ile duygu dolu anlar yaşadılar.

Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu, Hatice Bahaettin Şener İlkokulu ve Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler ve okunan şiirler programa katılanlar tarafından büyük beğeni topladı ve herkesi duygulandırdı.

Programda Annem şiirin okunması, 7’den 70’e drama gösterisi, anne çocuk dansı, Türkmen kızı kaşık dansı, bilmece şarkısının sunumu, Anneler Günü hediyesi skeci, anneden çocuğa mektup, mavi boncuk skeci, Anneler Günü draması ve Sol yanım acıyor anne isimli şiir draması gösterileri yapıldı.

Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen programa; Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı ve eşi Sayın Türkan Yapıcı, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Halit Gülten, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, daire ve kurum amirleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehitlerimiz ve gazilerimizin anneleri ve vatandaşlar katıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here