Ana Sayfa GÜNCEL Anneler Gününde Çocuklara Mutluluk Yaşattılar

Anneler Gününde Çocuklara Mutluluk Yaşattılar

700
0
Paylaş

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi, anneler gününde çocukları mutlu etti. TYSD Fatsa Şubesi bu yıl 13 Mayıs Anneler Gününde Ünye Sabancı Çocuk Yurdunu ziyaret etti.

TYSD Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç ve dernek üyeleri tarafından çocuk yurduna yapılan ziyarette çocuklar ile zaman geçirilerek çocukların böyle bir günde sonsuz mutluluk yaşamalarına vesile oldular.

Dernek Başkanı Nimet Koç ziyaret hakkında yaptığı açıklamada çocuklar ile yaptıkları faaliyetleri ve mutluluklarını aktardı.

Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç, “Tysd Fatsa Şubesi olarak bu yıl “Anneler Günü ” etkinliğini Ünye Sabancı Çocuk Yurdunu ziyaret ederek geçirmeyi planladık ; anne- baba sevgisinden mahrum 120 yavruyla  bir kaç saat geçirdik , çocuklar kah gitaristimizin şarkılarına eşlik ettiler , kah eğlendiler ,  dondurma ikram ettik , balonlarla oynadılar , Mayıs ayında Doğum günü olan 6 çocuğun Doğum gününü kutladık , yüzlerine sürülen boyalarla  eğledirdik , sohbet ettik , onları sevdik çok etkilendik üzüldük , Allah hiç bir çocuğu ebeveynlerinden  ayırmasın , bilinçsiz anne- babalara da akıl fikir versin , bakamayacağı çocukları dünyaya getirmesinler , Allahtan ki bu güzel yavrular ,yurdun  sıcak öğretmenleri ve ilgili yöneticilerine emanetler. Devletimizin emin kuruluşları iyi ki var.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here