Ana Sayfa GÜNCEL Akrabalarından Murat Kaçak’a duygulandıran Sürpriz

Akrabalarından Murat Kaçak’a duygulandıran Sürpriz

952
0
Paylaş

Murat Kaçak’ın Fatsa’da yaşayan akrabaları kalabalık bir grupla MHP Fatsa İlçe Binasını ziyaret etti..

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak saha çalışmalarına devam ederken, bir yandan da partiye yeni katılanlarla da yakından ilgileniyor. Gece geç saatlere kadar açık olan Fatsa MHP Parti binasına vatandaşlar tarafından sürekli olarak ziyaret edilerek, parti üyeliği gerçekleştiriliyor.

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak’ın Fatsa’da yaşayan tüm akrabaları kendi aralarında organize olarak MHP Fatsa İlçe Binasına geldi. Yaklaşık 50 kişilik grup, kendisine desteklerinin tam olduğunu bir kez daha belirtmek üzere geldiklerini belirterek, Murat Kaçak’a başarılar diledi.

Manzara karşısında oldukça duygulanan Kaçak, “ailem ve akrabalarımın arkamda bir duvar gibi sağlam durduklarını zaten bildiğini, yaptıkları bu süprizle de çok mutlu olduğunu belitti. Kaçak kendilerine hitaben yaptığı konuşmada, ailesinin ve akrabalarının desteği olmadan milletimizden destek istemek anlamsız ve abestir. Ben sahaya, hemşehrilerimin yanına gittiğimde, sizler sayesinde gönlüm rahat bir şekilde destek isteyebiliyorum. Allah yokluğunuzu göstermesin, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“Daha sonraki bir tarihte, daha geniş katılımlı bir akraba toplantısı düzenleyeceklerini de sözlerine ekleyen Murat Kaçak, kendi akrabalarıma her gün yeni dostlarımızı ve kardeşlerimizi katarak tüm Fatsa ile aile gibi olmak amacındayız. Bu ana kadar yaptığımız temaslarla bu konuda oldukça mesafe katettik. İnşallah daha çok çalışacağız ve başaracağız” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here