Ana Sayfa GÜNCEL 23 Nisan’ımız Kutlu ve Sonsuz Olsun

23 Nisan’ımız Kutlu ve Sonsuz Olsun

771
0
Paylaş

23 Nisan Ulusak Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fatsa’da da coşkuyla kutlandı. İlçemizde her sene olduğu gibi bu senede çeşitli faaliyetlerle bayram doya doya yaşandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı önünde organize edilen kutlamalarda çocuklar sergilediği gösterilerle doyasıya eğlenirken Fatsa protokolü ve velilerde bayramın tadını çıkardılar.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayan tören, düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Her milli bayramda olduğu gibi bu senede 23 Nisan Ulual Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine vatandaşların büyük ilgisi oldu. Programa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, Fatsa Jandarma Komutanı Yrb. Halit Gülten, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anaokulu, ilkokulu ve ortaokul öğrencilerinin sergilediği gösteriler büyük bepeni toplarken, alanda bayram coşkusu doyasıya yaşandı.

Her Okulda Ayrı Bir Sevinç Yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sadece Fatsa Hükümet Konağı önünde sınırlı kalmadı. Her okulda şenlik havasında gerçekleşen gösteriler ve kutlamalar hem çocuklara bayram sevgisini aşırlarken velilerinde heyecan dolu dakikalar geçirmesini sağladı.

Fatsa Sokakları Renk Cümbüşüne Büründü

Gösterilerden sonra serbest bir gün geçiren öğrenciler, Fatsa sokaklarında rengârenk kıyafetleri ile gezerken bayram havasının her yerde esmesini sağladılar.

Milli duyguların pekişmesini sağlayan minikler sokaklarda komik anlara ve neşeli sahneleri ile vatandaşlarsa keyifli anlar yaşattılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarına kutlu olsun. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının  99. Yılını ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here