Ana Sayfa EĞİTİM Özel Eğitim Okulu İçin Hazırlıklar Başladı

Özel Eğitim Okulu İçin Hazırlıklar Başladı

2664
0
Paylaş

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, eğitime karşı duyarlı olduklarını yaptıklarını yatırım ve çalışmalarla her defasında gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Ordu Valiliğinde protokolü imzalanan Özel Eğitim Okulunda hazırlıklar başladı.

3. Kademe Ağır zihinsel engelli çocuklar için yapılacak olan Özel Eğitim Okulunun arazisi teslim alındı. 3 ilçeye hizmet verecek okulun bölgede başka bir örneği olmayan Özel Eğitim Okul alanını denetlemeye giden Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, “Bölgemizin hizmetkarı olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

FATSO Başkanı Karataş, “Yakın zamanda Ordu Valiliği’nde protokolünü imza altına aldığımız 3. kademe ağır zihinsel engelli evlatlarımız için yapacağımız Özel Eğitim okulumuzun arazisini bugün itibariyle teslim aldık. Çalışmalara derhal başlayarak en kısa zamanda 3 ilçemize hizmet verecek ve bölgede başka bir örneği olmayan okulumuzu evlatlarımıza kazandıracağız inşallah. Bu hayırlı projenin hayata geçmesine katkı veren, emek veren herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum. Dün olduğu gibi bugün de yarın da elimizden gelen her hususta şevkle bölgemizin hizmetkarı olmayı sürdüreceğiz.”dedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here