Ana Sayfa EĞİTİM Çocuklara Eğlenceli Etkinlik

Çocuklara Eğlenceli Etkinlik

87
0
Paylaş

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü sosyal sorumluluk projelerine başladı. Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü ve Sabancı Çocuk Evleri Sitesi’nin birlikte yürüttükleri sosyal sorumluluk projesinde okul öğrencileri ve Çocuk Evinde bulunan çocuklar bir araya gelerek etkinlikler ile günlerini geçirdiler.

Çocuklara hem sosyal hem de bilişsel kazanımlar sağlayan projede gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar zamanlarını öğrenerek ve eğlenerek değerlendirdiler.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, “Sosyal Sorumluluk Projemiz ile 2022-2023 eğitim öğretim döneminde 8 ay sürecek olan etkinliklerimize BK DA BİR GÜNÜM ile başlanmıştır. Güne Merhaba Dansı ile karşılanan çocuklarımız; kampüs içerisindeki derslik ve atölye alanlarında öğretmenlerimiz ve katılım gösteren velilerimizle birlikte bilişsel ve sosyal kazanımlar içeren aktivitelere katılmışlardır.

Mathazone Ormanı’nda keşfe çıkarak sevimli karakterlerimizle tanışmış, Stem Lab’da legolar ile yaratıcı süreçlerde bulunmuş, Cooking Lab’da beslenme okur yazarlığı kapsamında Bonibonlu Kurabiyeler yapmış, Art Lab’da Taş Boyama etkinliği gerçekleştirmiş, Müzik Atölyesi’nde Orff-Ritm çalışmalarına katılmış, Drama Atölyesi’nde Yaratıcı Mevsim Draması’nda aktif rol almış ve Bsk dersinde Tenis Başlangıç kazanımlarını elde etmişlerdir. BK Da Bir Günüm etkinliği ise çocuklarımızla Kokteyl alanında taçlanmıştır.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında sürece destek veren Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüs Müdürlüğü’ne, Okul Aile Birliğine, Sabancı Çocuk Evleri Sitesine ve katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.” denildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here