Ana Sayfa SİYASET “YAPACAĞIMIZ İŞLER GELECEK NESİLLERİ ÇOK DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE’DE YAŞAMASINI SAĞLAYACAK”

“YAPACAĞIMIZ İŞLER GELECEK NESİLLERİ ÇOK DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE’DE YAŞAMASINI SAĞLAYACAK”

52
0
Paylaş

Çeşitli Programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Fatsa ilçesinde partililerle birlikte sahur yaptı.

Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisler gerçekleşen sahur yemeğine Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’un yanı sıra Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu,  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.
Sahur programında AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel bir selamlama konuşması yaptı.

“FATSA’DAKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE TARİHİMİZDE ALMADIĞIMIZ OY ALACAĞIZ”

Fatsa Belediye başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı konuşmada, “Fatsa’mız 130 bin nüfusuyla yaklaşık 1000 küçük sanayi esnafıyla ve 8 bin istihdamlı Organize Sanayi Bölgesi ile Karadeniz bölgemizin işsizlik oranının en düşük olduğu şehridir. Yıllık göç alma hızı yüzde 5’tir. Bu büyümeye endeksli biz de teşkilatımızla Fatsa’mızdaki birlik beraberlik, kardeşlik ve samimiyetle birlikte davamızın 2023 seçimlerinde tarihinde almadığı bir oy oranı için burada söz verebilirim. Sayın Bakanımıza ilçemize teşrifleri için bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“2023 YILI AK PARTİ’NİN YILI OLACAK”

Milletvekili Metin Gündoğdu, “İnşallah güzel bayramı hep birlikte kutlarız. İnşallah 2023 yılı Türkiye’nin bayram olur, 2023 yılı AK Parti’nin yılı olacak Türkiye’yi yönetmeye hep birlikte devam edeceğiz.” diye konuştu.

“TÜRKİYE BÜYÜK ATILIMLAR GERÇEKLEŞTİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de ise, “Sayın bakanımızın ekonomi desteği ile çok güzel çalışmalar yapılıyor. Türkiye gerek savunma sanayinde bilhassa otomobil imalatında ve elektronikteki yaptığı çalışmalarla büyük atılımlar gerçekleştiriyor. Bölgemizde fındıklı ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz. Ordu ilimiz Rusya-Ukrayna savaşının bitmesi ile çok önemli rolleri yüklenecek ve diyoruz ki, Ordu ili olarak 2’inci yüzyıla hazırız.” dedi.

“BU SÜREÇTE BİRBİRİMİZE DAHA İYİ KENETLENMELİYİZ”

Güçlü olmayan ülkelerin ayakta kalma şansının olmadığını belirten Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ise, “İnşallah 14 Mayıs akşamı iyi bir netice alarak önümüzdeki 5 yıl Türkiye’mizi çok daha ileriye taşıyacağız. Bu süreçte birbirimize daha iyi kenetlenmeliyiz. Bir şeyi kaybettiğimiz zaman kıymetini daha iyi anlıyoruz. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız eskisi yenisi bizim için çok değerlidir. Partimizin bütün yöneticilerine büyük görevler düşüyor. Hiçbir teşkilat mensubu arkadaşımızın bu süreçte kenarda kıyıda kalmaması lazım. Gün ülkemizi Türkiye Yüzyılına hazırlama günüdür. Yapacağımız işler gelecek nesilleri çok daha güzel bir Türkiye’de yaşamasını sağlayacak.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here