Ana Sayfa SİYASET “Terörün Sorumluları, Emperyalistler, Siyonistler ve Destekleyen Ülkelerdir”

“Terörün Sorumluları, Emperyalistler, Siyonistler ve Destekleyen Ülkelerdir”

615
0
Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Partisinin Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Yümlü ve partililer ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Fatma Yümlü’nün gayret ve fedakârlıkla çalıştığını belirten BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Fatsa Adayımız Fatma Yümlü Hanımefendi gerçekten Belediye Başkan Adayımız olarak büyük bir gayret ve fedakârlıkla çalışıyor. Kendisini ve değerli meclis üyelerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıl dönümünü kutlayan Mustafa Destici, “18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıl dönümü ve bu zafer Türk tarihini en kutlu en sembol zaferlerinden bir tanesidir. Bu zaferin bir tek açıklaması var oda Müslüman Türk Milletinin ne kadar inançlı ve imanlı, ne kadar vatan, millet, din ve devlet savunmasında canlarını seve seve feda ettiğinin en iyi örneklerinin yaşandığı bir savaşın sonunda gelen zaferdir. Ecdadımız canlarını vererek bu vatanı bize emanet ettiler; bize düşende onlar nasıl bize hür müstakil bir vatan bıraktılarsa, bizde bizden sonra ki nesillere hür, müstakil, bağımsız, huzurlu ve güvenli bir ülke bırakmak olmalıdır.” diyerek tüm Türkiye’nin zaferini kutladı.

“Siyasi Bölücülüğe Karşı Üzerimize Düşeni Yaptık”

Türkiye’nin hem terör olayları ile hem de siyasi bölücülükle uğraştığını söyleyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP’nin siyasi bölücülüğe karşı Doğu ve Batıda belli yerlerde aday çıkartmayarak yüksek oranda önde olan partileri desteklediklerini dile getirdi. Destici, “Nasıl Mehmetçiğimiz, askerimiz, polisimiz teröristlerle mücadele ediyorsa bizimde siyasi partiler olarak siyasi bölücülere karşı hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Biz BBP olarak üzerimize düşeni yaptık. Doğu ve Batıda siyasi bölücülerin oy alması, belediye kazanması muhtemel olan yerlerde aday çıkartmayarak orada önde olanları destekleyeceğimizi ifade ettik. Partimizin önde olduğu yerlerde de bizim desteklenmemiz gerektiğini ifade ettik ama her yerde söylüyoruz yeniden dile getireceğim, maalesef bizim dışımızda hiç kimseden bu hususta samimi bir yaklaşım göremedik, hiç kimse oyundan ve belediyeden vazgeçemedi.” dedi.

“İslam bir barış dinidir”

Yeni Zelanda da iki camiye yapılan terör saldırısını kınadıklarını belirten Mustafa Destici, teröre karşı tüm yönetici ve siyasilere birlik çağrısında bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Son dönemlerde Yeni Zelanda’da Müslümanlara karşı camide girişilen saldırıyı bir kez daha nefretle kınıyor, orada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan ragmet diliyorum. Maalesef dünyada ABD ve İngiltere başta olmak üzere Batının bu olayı hala terör saldırısı olarak niteleyememesi tarihlerine sürülmüş bir büyük bir ayıptır. Gelecekte de bu ayıbın onlar açısından da bedelleri olacaktır. Çünkü dünyada özellikle İslam coğrafyasında ki terör faaliyetlerinin en önemli derecede sorumluları emperyalistlerdir, Siyonistlerdir ve onları destekleyen ülkelerdir. Gün gelecektir bu terör onları da vuracaktır. Biz terörün dini, milleti olmaz anlayışından devam ederek bizim teröre karşı ortak bir duruş ve ortak bir eylem sergilememiz gerekmektedir. Müslüman bir kişi bir terör saldırısı içerisinde bulununca ‘İslami Terör’ ifadeleri kullanacaksınız, İslam ve Müslümanlarla terörü yan yana getireceksiniz ama Hristiyan kökenli ya da başka bir dine mensup birisi bu işi yapınca adı sadece terör olacak ve hiçbir şekilde inancı ile bir araya getirmeyeceksiniz. Bu durumu İslam dinine de yapamazsın, İslam ile terörü yan yana getiremezsiniz. Bu duruma bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada şiddetle karşı çıkacağız. İslam bir barış dinidir. Bizim bu hususta sadece tüm yönetici ve siyasilerin batıya karşı ortak bir duruş ve tavır sergilemesi lazım.” diye konuştu.

BBP Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Yümlü ve Meclis Üyelerinin büyük bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Mustafa Destici, BBP’nin Fatsa’da adaylar arasında ki yarışın içerisinde olduğunu ve çok iyi bir oyla seçimi kazanacaklarına inandığını belirtti. Seçim kazanılmasa da iyi bir oy alacaklarına inandığını belirten Destici, Fatsa’dan Fatma Yümlü ve Meclis Üyelerine destek beklediğini iletti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here